NavMenu

Andrea Brbaklić, izvršni direktor u Erste Banci, Služba komunikacija

Izvor: Ekonomist magazin Četvrtak, 20.09.2007. 14:05
Komentari
Podeli

Andrea Brbaklić, diplomirani ekonomista, trenutno je izvršni direktor u Erste Banci gde vodi Službu komunikacija. U njenoj nadležnosti su eksterne i interne komunikacije, sponzorstva i donacije te organizacija događaja. Prethodno je bila jedan od suvlasnika i direktor agencije za komunikacijski menadžment, Pristop. Kao savetnik za komunikacije učestvovala je u mnogim značajnim procesima privatizacije i transformacije, a značajni klijenti sa kojima je sarađivala su: British American Tobacco, Mercator, Interbrew (sadašnji InBev), Barilla, UNDP, Ministarstvo za privredu i privatizaciju i dr. Kao stipendista Enterprise Europe programa provela je mesec dana radeći u PR odeljenju Corporation of London, lokalna vlast londonskog sitija. Tri meseca provela je usavršavajući se u New York-u. Jedan je od osnivača i predsednik Upravnog odbora Društva Srbije za odnose sa javnošću i koautor knjige Odnosi sa medijima. Kao gost predavač drži predavanja studentima Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionh nauka. Proces transformacije i formiranje Službe komunikacija u Erste banci doživljava kao izuzetan izazov.

Andrea Brbaklić je učesnik konferencije Ekonomist media grupe ”Korporativna

društvena odgovornost - izazovi i tendencije”

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.