NavMenu

Bogata sajamska jesen u Novom Sadu - na 17 sajmova proizvodi i usluge iz celog sveta

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.09.2007. 13:29
Komentari
Podeli

Bojan Gajić i Marijeta Lazor Bojan Gajić i Marijeta Lazor

Jesen na Novosadskom sajmu počinje 9. oktobra sa 40. Međunarodnim sajmom turizma, Gastro festivalom i Sajmom hrane i pića, najavio je pomoćnik generalnog direktora "Novosadskog sajma" Bojan Gajić na današnjoj (20. septembar 2007. godine) konferenciji za novinare.

- Sajam "Loris", koji će obuhvatiti lov, ribolov, sport, holtikulturu i eko svet počeće, takođe 9. oktobra i trajaće do 14. oktobra - najavio je Gajić.

Prema njegovim rečima, Novosadski sajam za jesenju sezonu priprema 21 sajamski dan. Na 17 sajmova u šest termina izlagači iz zemlje i regiona predstaviće proizvode i usluge iz celog sveta.

Konferencija informacionih tehnologija "Sinergija", najveća u jugoistočnoj Evropi, biće održana po drugi put na Novosadskom sajmu od 16. do 19. oktobra.

Gajić je najavio velika iznenađenja za "Auto Show – Novi Sad" (od 23. do 28. oktobra) među kojima je i izlaganje legendarnog "Fiće" .

Od 6. do 9. novembra biće organizovan 2. Međunarodni sajam investicija "Investexpo", koji obuhvata sajmove finansija, informatike, energetike, elektronike i telekomunikacija, logistike i transporta, kao i Sajam preduzetništva sa Izložbom žičarstva.

Sajamska godina biće privedena kraju, kako kaže Gajić, glamuroznom 12. međunarodnom Izložbom zlatarstva, časovničarastva i optike od 15. do 18. novembra, i 4. Međunarodnim sajmom obrazovanja "Putokazi", koji će biti održan od 29. novembra do 1. decembra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.