NavMenu

"Pelle Italia" otvara izložbeni salon i distributivni centar u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.11.2015. 15:43
Komentari
Podeli
Koncept "Pelle Italia" za prodaju visokokvalitetne italijanske kože otvara u ponedeljak, 9. novembra 2015. godine, novi izložbeno-prodajni salon i distributivni centar u Beogradu. Na lokaciji u zemunskom naselju Altina kupci će, pored kože, imati mogućnost da se upoznaju i sa novom kolekcijom kvalitetnih štofova i eko-koža nastalom u saradnji sa firmom "Textum" iz Nemačke.

Tako će svi posetioci salona na jednom mestu moći da uživaju u izboru materijala iz širokog asortimana koža, štofova i eko-koža - više od 100 različitih artikala u više od 850 boja i dezena, koji se mogu koristiti u izradi obuće, garderobe, nameštaja i drugih proizvoda.

- Do sada smo u Srbiji uložili oko 500.000 EUR, a kada centar dostigne puni kapacitet vrednost investicije trebalo bi da bude oko milion evra - kaže u razgovoru za "eKapiju" Aleksandar Damjanoski, izvršni direktor kompanije "IPelli Design", koja u našoj zemlji već ima distributivni centar i prodajno-izložbeni salon u Nišu.

Za 2016. godinu "Pelle Italia" planira i otvaranje distributivnog centra u Bugarskoj (Sofija), a sagovornik "eKapije" ističe da bi Beograd trebalo da bude centar za region u koji će pristizati koža iz Italije, da bi se zatim distribuirala po Srbiji i drugim zemljama Balkana. Kao značajnu prednost u odnosu na konkurenciju Damjanoski navodi kvalitet, bogat asortiman i kontinuitet u nabavci kvalitetne kože koja svake nedelje stiže iz Italije.

Zajednički poduhvat pod nazivom "Pelle Italia", u kome učestvuju kompanije iz Srbije, Makedonije i Italije, formirao je u februaru 2015. godine mrežu distributivnih centara u nekoliko balkanskih zemalja, u cilju brzog i efikasnog snabdevanja lokalnih tržišta italijanskom kožom. Kako je tada pisala "eKapija", zajedničku kompaniju formirali su "IPelli Design" iz Niša, "CEIM dooel" iz Skoplja i "Gruppo Mastrotto" iz Italije, a cilj "Pelle Italia" je da bude pouzdan snabdevač kožom za tržišta Srbije i Makedonije, kao i jedan od tri najveća snabdevača na Balkanu.


Koncept "Pelle Italia" osmišljen je da u potpunosti zadovolji potrebe posrednika za visokokvalitetnom kožom, poput proizvođača nameštaja, tržnih centara, hotela, institucija, proizvođača kožne galanterije, obuće i odeće, zanatlija. Posebna pažnja posvećena je privatnim i korporativnim krajnjim klijentima koji žele da osveže svoje domove, kancelarije i/ili prodajne salone, uključujući unutrašnjost automobila, broda i aviona, a za čije potrebe "Pelle Italia" takođe pruža usluge tapaciranja i presvlačenja dotrajale kože.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.