NavMenu

Novosađane će voziti još 20 novih autobusa - Gradski prevoznik zaradio 53% više novca

Izvor: Blic Četvrtak, 05.11.2015. 08:11
Komentari
Podeli
(Foto: gspns.co.rs)
Novosađani će se u 2016. godini u 20 novih autobusa JGSP-a, najavio je direktor novosadskog gradskog prevoznika Milan Stanivuković.

On je na sednici Saveta za komunalne delatnosti održanoj u tom preduzeću kazao da je prošle godine JGSP kupio 16 autobusa, a da će tender za kupovinu 10 zglobnih autobusa biti raspisan do kraja godine.

- Planiramo da početkom sledeće godine kupimo barem još 10 autobusa. Počeli smo sami da rekarosiramo vozila tako da će ove godine biti završeno 5, a sledeće najmanje 15 autobusa - kazao je Stanivuković.
Predstavljajući rezultate poslovanja, direktor JGSP-a je kazao da je kvalitet javnog prevoza unapređen, bez poskupljenja cene prevoza.

Stanivuković je kazao i da su prihodi preduzeća povećani, te da je odeljenje prodaje zaradilo 53% više novca, a da je Turistička agencija GSP-a povećala svoje prihode za 26%, dok je međumesna autobuska stanica takođe ostvarila pomak od 2%.
On je najavio da će do kraja sledeće godine u vozilima GSP-a biti postavljen i video nadzor.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.