NavMenu

"Stivex" demantuje - "Pemi Company" nije generalni zastupnik italijanske firme "Vimar"

Izvor: eKapija Sreda, 19.09.2007. 14:50
Komentari
Podeli

Kompanija "Stivex" iz Beograda, generalni zastupnik "Vimar", saopštila je danas (19. septembar 2007. godine) da je vlasnik firme "Pemi Company", Predrag Mitić, zloupotrebio njeno ime, lažno se predstavljajući, u tekstu objavljenom na "eKapiji" 31. jula 2007. godine, kao generalni zastupnik poznatog italijanskog proizvođača elektro-opreme.

Prema rečima direktora kompanije "Stivex" Zorana Stevanovića, firma "Pemi Company" nije deo njegove kompanije, kako je to Mitić naveo, već je samo dva puta kupila "Vimar" opremu u "Stivexu", a implementaciju tzv. "inteligentnih kuća" svakako nije uradila ni "Moni", ni Narodnoj banci Srbije niti bilo kojoj kompaniji koju je Mitić u ovom razgovoru naveo.

Zbog narušavanja ugleda kompaniji "Stivex", ali i našem portalu, izvinjenje je danas uputio i Predrag Mitić koji je rekao da je pogrešno predstavio svoju delatnost u želji da reklamira ugradnju opreme koju kupuje od kompanije "Stivex".

- Istina je da sam ja samo kupac kod kompanije "Stivex", koja je generalni zastupnik kompanije VIMAR i da se bavim izvođenjem radova. U želji da reklamiram ugradnju opreme, koju kupujem od "Stivexa", jesam rekao da je "Pemi Company" generalni zastupnik VIMAR, kao i da sam sa sobom imao sav propagandni materijal ove kompanije, u želji da postignem takav utisak i kod novinara. Izvinjavam se kompaniji "Stivex" na pretrpljenoj šteti i narušenom ugledu, koji sam joj, iznošenjem ovih neistina naneo. Ovim putem se izvinjavam i svim izvođačima i investitorima, koji su ugradili "Vimar" opremu, kupljenu preko kompanije "Stivex", u objektima koje sam naveo. Sa implementacijom ove opreme u navedenim objektima nemam ništa. Jedini zastupnik kompanije "VIMAR" je "Stivex", Savski trg 9, kod kojih sam kupovao opremu i koju sam iskoristio u marketinške svrhe – naveo je Mitić.

I "eKapija.com" se izvinjava kompaniji "Stivex" zbog ove nenamerne greške.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.