NavMenu

Prvi Kanadsko-srspki poslovni forum 4. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 02.11.2015. 14:17
Komentari
Podeli

Kanadsko-Srpsko poslovno udruženje CANSEE, u saradnji sa Ambasadom Kanade u Srbiji i Privrednom komorom Srbije, organizuje 4. novembra 2015. godine u Privrednoj komori Srbije (PKS) prvi Kanadsko-srpski Poslovni forum o promovisanju poslovnih mogućnosti u okviru privredne saradnje Srbije i Kanade, saopšteno je iz tog udruženja.

Forum će svečano otvoriti ministar privrede Željko Sertić, a zatim će se skupu obratiti predsednik PKS Marko Čadež, ambasador Kanade u Srbiji Filip Pinington (Philip Pinnington) i predsednik CANSEE Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja Goran Obradović.

Prvi Kanadsko-srpski poslovni forum je posvećen poboljšanju razvoja ekonomske saradnje Kanade i Srbije. Sa ciljem da se osnaže i razviju investicije i trgovina između Kanade i Srbije, na forumu će izlagati predstavnici vlada Kanade i Srbije, vladinih agencija zaduženih za promociju investicija i ekonomske saradnje, privrednih komora, privrednika, finansijskih institucija, stručnjaka i nevladinog sektora.

Ovaj međunarodni događaj sa fokusom na povezivanje investitora i stručnjaka sa relevantnim vladinim, finansijskim i društvenim akterima, pruža poslovnim ljudima, preduzetnicima i investitorima priliku da se međusobno upoznaju i razmatraju održive poslovne prilike.

Za Prvi kanadsko-srpski poslovni forum su omogućeni "Talk B2B" sastanci, "twitter wall" u periodu za pitanja i odgovore, kao i prenošenje uživo celog događaja, koji se može pratiti sa sajta CANSEE Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja (www.cansee.biz), Privredne komore Srbije (www.pks.rs) i sa "Talk B2B" platforme (http://canseeforum2015.talkb2b.net/), navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.