Izvor: Promo | Petak, 30.10.2015.| 19:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

Recept za isplativu investiciju

Obezbedite sebi mirnu budućnost - život bez brige. Želite da sredstva koja ste uštedeli budu sigurna, i da ih uvećate, a ne znate gde da ih investirate? "Wiener Stadtische osiguranje" ima rešenje za Vas. Dopustite da osiguravajuća kuća preuzme deo Vaših briga. Životno osiguranje će vam omogućiti da kvalitetno zaštitite svoj život i život najmilijih, i da istovremeno isplativo investirate svoja sredstva.

Samo za one koji žele da uz životno osiguranje sigurno štede i značajno uvećaju uložena sredstva, "Wiener Stadtische osiguranje" kreiralo je proizvod "Moja investicija". Ovim proizvodom mogu se osigurati svi oni koji imaju od 14 do 75 godina. Premija je jednokratna, a minimalan iznos uplate je 1.000 EUR. Takođe, za razliku od ostalih životnih osiguranja na našem tržištu, korisnici dobijaju mogućnost fleksibilnijeg zaključivanja ugovora - mogu se osigurati na period od 3 do 10 godina. Primera radi, ukoliko ste muškarac i imate 40 godina, i želite da uložite 10.000 EUR na pet godina, nakon isteka ovog perioda dobiće osiguranu sumu od 10.887 EUR, a ovaj iznos iznos biće uvećan i za pripisanu dobit.

Uz ovu polisu možete da ugovorite i dopunsko osiguranje "Wiener Stadtische Best Doctors", koje će Vam učiniti dostupnim najstručnije lekare i vrhunsku medicinsku opremu i negu širom sveta. Ovo je proizvod osiguranja zdravstvene zaštite kojim za mesečnu premiju već od 14 EUR dobijate pokriće troškova lečenja težih oboljenja, uključujući putne i smeštajne troškove, do 1 mil EUR godišnje, a do 2 mil EUR za ukupno vreme trajanja osiguranja.

U trenutku kada su kamate na oročena sredstva u bankama sve niže, ulaganje u životno osiguranje postaje i sve konkurentniji vid štednje u odnosu na banke, a svakako je i sigurniji u odnosu na čuvanje novca kod kuće.
- Naše polise životnih osiguranja većinom su zaključene u evrima jer ne nose veći inflatorni rizik, tako da nema bojazni da će Vaš ulog biti potcenjen, odnosno, da će vreme obezvrediti Vaš novac. Ne zaboravite i to da "Wiener Stadtische osiguranje" ima tradicionalan i strogi pristup plasmanu sredstava, jer mi vodimo računa da ona pre svega budu sigurna, ali i da je prinos dobar - navode u toj osiguravajućoj kući.

- Mislite na vreme kako da svoju budućnost učinite bezbrižnijom i lepšom. Obezbedite sebi dvostruku sigurnost. Ukoliko već danas prenesete deo briga na "Wiener Stadtische osiguranje", dok drugi brinu Vi ćete moći da radite ono što volite - poručuju iz te kompanije.

"Wiener Stadtische osiguranje" je deo "Vienna Insurance Group", vodeće austrijske osiguravajuće kompanije u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dugom 190 godina.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.