NavMenu

Konkurs za biznis ideje za mlade iz Novog Sada

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.10.2015. 15:44
Komentari
Podeli
(Foto: Andresr/shutterstock.com)
Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje raspisao je konkurs za biznis ideje namenjen mladima iz Novog Sada. Prijavom na konkurs mladi dobijaju mogućnost da se uključe u program koji podrazumeva učenje na daljinu na onlajn platformi programa Biznis mladih Srbije, kao i petodnevni interaktivni trening "Na početku je važna podrška", usmeren na razbistravanje biznis ideje i podršku u razvoju biznis planova.

Konkurs je otvoren do 12. novembra 2015. godine, a pravo učešća imaju mladi do 35 godina sa prebivalištem u Novom Sadu. Prednost prilikom selekcije imaće kandidati sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i mladi uzrasta do 30 godina.

Popunjen prijavni formular, koji se može preuzeti sa stranice programa www.biznismladihsrbije.org, šalje se elektronskom poštom na e-mail adresu bmsnovisad@yahoo.com, sa naznakom - Prijava biznis ideje.

Selekciju pristiglih biznis ideja obaviće komisija sastavljena od predstavnika Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje, Razvojnog fonda za mlade i "Smart kolektiva". Komisija će primarno ocenjivati biznis ideje i motivaciju kandidata da se uključe u program i pokrenu sopstveni biznis. Pored toga, ocenjivaće i veštine i iskustvo kandidata, a selekcija će biti obavljena do 16. novembra. Odabrani kandidati biće obavešteni elektronskim putem.


Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje sprovodi program Biznis mladih Srbije u Novom Sadu, u okviru projekta "Biznis mladih Srbije – Na početku je važna podrška" u partnerstvu sa Razvojnim fondom za mlade i Smart kolektivom, a uz finansijsku podršku Grada Novog Sada. Biznis mladih Srbije je sveobuhvatni program podrške za ekonomsko osnaživanje mladih koji ima za cilj da putem razvoja preduzetništva pomogne mladim ljudima da ostvare ekonomski napredak i započnu sopstveni posao. Pokrenut je kao partnerska inicijativa "Smart kolektiva" i Erste banke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.