NavMenu

Veliko otvaranje "Aksa Kids Mega Store" 24. oktobra u Kruševcu

Izvor: eKapija Subota, 24.10.2015. 09:26
Komentari
Podeli
(Foto: www.keprom.com)
"Aksa Kids Mega Store", lanac specijalizovanih prodavnica za bebe i decu, i članica "Keprom Grupe", u skladu sa svojim razvojnim planovima, u subotu 24. oktobra otvara novu radnju u Kruševcu, u naselju Bivolje, na adresi Istočna obilaznica br. 4 (VMN Krstić).

U skladu sa Aksinim sloganom "Sve za bebe i decu na jednom mestu", roditelji i budući roditelji na jednom mestu moći će da pronađu sve što je potrebno za njihove mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, hranilice, kozmetiku, hranu, igračke, odeću, obuću, knjige i sve za prvo opremanje bebe.

Veliko otvaranje zakazano je za 10 sati. Za dan otvaranja spremni su brojni popusti i pogodnosti pri kupovini. Atmosferu na otvaranju, uz muziku, igru i kreativne radionice, upotpuniće animatori, balon majstori i maskote, koji će se družiti i zabavljati sa najmlađima.


Pored Akse u Kruševcu, u "Aksa" lancu posluje još jedanaest radnji, pet u Beogradu, po jedna u Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Nišu, Šapcu i Zrenjaninu, kao i internet radnja na adresi www.aksa.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.