NavMenu

Najsrećnijima godinu dana šopinga i 1,2 miliona dinara

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.10.2015. 15:46
Komentari
Podeli

Preostalo je još samo osam dana do završetka nagradne igre "UŠĆE godina želja" i prilike da svi posetioci i potrošači "UŠĆE Shopping Centra" postanu učesnici i potencijalni dobitnici vrednih nagrada i osvoje čak 1.200.000 dinara za godinu dana šopinga u ovom centru.

Nagrade od 500, 1.000, 30.000, 90.000 i čak 1.200.000 dinara očekuju posetioce UŠĆE Shopping Centra koji se uključe u nagradnu igru "UŠĆE godina želja". Potrebno je da se do 30. oktobra obavi kupovina u iznosu od 5.000 dinara ili više, nakon čega se dobija "cep-cep" kartica. Kupac na licu mesta može da osvoji neku od instant nagrada, 500 ili 1.000 dinara za kupovinu, "mesec šopinga" i platnu karticu UniCredit Banke u iznosu od 30.000 dinara, kao i nagradu "sezona šopinga" u "Ušću" i karticu u iznosu od 90.000 dinara, koju može da iskoristi tokom tri meseca.

Oni koji ne osvoje neku od nagrada u trenutku kupovine, mogu i dalje da učestvuju u izvlačenju glavne nagrade – godinu dana šopinga u UŠĆE Shopping Centru. Srećni dobitnik glavne nagrade imaće tokom 12 meseci po 100.000 dinara na poklon kartici UniCredit Banke za kupovinu svega što poželi.

I ova jesen u "UŠĆE Shopping Centru" je u znaku dobre energije i poklona, a "UŠĆE godina želja" će najsrećnijem doneti radosti i u celoj 2016.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.