NavMenu

Zvanično otvranje hotela "Marriott" u Beogradu 17. oktobra

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.10.2015. 14:39
Komentari
Podeli
Novi hotel u strogom centru Beograda "Courtyard Marriott - Belgrade City Center", od 17. oktobra zvanično će biti otvoren.

Investicija vredna 30 mil EUR, "Courtyard Marriott - Belgrade City Center", zvanično počinje sa radom i poslovaće po visokim svetskim standardima i zahtevima čuvenog hotelskog operatera "Marriott International" Inc. koji upravlja sa 4.200 hotela širom sveta. Investitor je kompanija "PSP-Farman", koja je izgradnjom hotela otvorila više od 100 novih radnih mesta. Izgradnja je završena u rekordnom periodu od 14 meseci. U radovima je učestvovalo 169 firmi, a više od 400 ljudi je primenilo domaće znanje i ekspertizu na stvaranju proizvoda koji će gostiti poslovne ljude i turiste iz celog sveta.

Hotel je smešten u centralnom gradskom jezgru Beograda, u neposrednoj blizini Trga Republike, između Narodnog pozorišta i Narodnog muzeja u Vasinoj 2. Pored eksluzivne lokacije, objekat odlikuju unikatna arhitektonska rešenja kako fasade tako i čitave konstrukcije, kao i svih inžinjerskih sistema koji doprinose energetskoj efikasnosti i funkcionalnosti. Hotel se prostire na osam etaža i dve podzemne koje su iskorišćene za parking i smeštaj savremene tehnike koja podržava rad hotela.

Kategorizovan sa četiri zvezde, "Courtyard Marriott - Belgrade City Center" raspolaže sa 114 soba i apartmana visokog dizajna, salom za sastanke, teretanom i "signature" restoranom i lounge barom CREDO, koji će pod zasebnim brendom pretendovati da postane i novo mesto okupljanja Beograđana.


Enterijer obogaćuje Kolekcija savremene srpske umetnosti pod nazivom "Refleksija" i čine je 28 umetničkih dela koji su u konkurenciji od preko 20.000 radova odabrani da krase novootvoreni hotel "Marriott" u Beogradu. Kolekcija je rezultat ideje investitora da pruži i novi gradski izložbeni prostor u Beogradu i podstakne stvaraoce iz oblasti savremene umetnosti, dizajna, arhitekture i novih tehnologija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.