NavMenu

Posebni gosti septembarskog sastanka Slovenačkog poslovnog kluba u Beogradu - Mihajlo Vesović i Skupina Merkur

Izvor: eKapija Petak, 07.09.2007. 14:51
Komentari
Podeli

U četvrtak, 06. septembra 2007. godine u 19,00 časova u hotelu Continental Beograd održan je redosvni sastanak Slovenačkog poslovnog kluba.

Posebni gost ovog skupa bio je :

Marija OreškiMarija Oreški
(Mihajlo Vesović)

- Mihajlo Vesović, pomoćnik ministra za međunarodne odnose pri Ministarstvu za trgovinu i usluge Republike Srbije, koji je govorio o daljim pravcima razvoja trgoviskih odnosa Srbije i Slovenije, uz najavu nekoliko akcija Ministarstva.

Marija OreškiMarija Oreški
(Bine Kordež)


Potom je usledila prezentacija Skupine MERKUR, jedne od najvećih trgovinskih kompanija u oblasti prodaje tehničkih i metalurških proizvoda u maloprodaji i veleprodaji u ex-YU regionu. Bine Kordež, predsednik uprave i generalni direktor Merkura d.d. je tim povodom govorio o Viziji i nacrtu strateškog razvoja Skupine Merkur na tržištima ex-Yu.

Marija OreškiMarija Oreški
(Zoran Cvijović)

Gospodin Zoran Cvijović, direktor preduzeća MERKUR Internacional d.o.o. Beograd najavio je otvaranje tržnog centra u Novom Sadu 21.09.2007, kao jednu od najvažnijih akcija u daljem razvoju prodajne mreže na teritoriji Srbije.

Marija OreškiMarija Oreški
(budući objekat u Novom Sadu)

Marija OreškiMarija Oreški

Skupu se obratila i Marija Oreški (Colja, Rojs & Partners) koja je govorila o Nacrtu zakona o udruženjima Republike Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.