Izvor: Jugmedia | Ponedeljak, 05.10.2015.| 18:15
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Niš-ekspres" na novoj lokaciji - Poslovno servisni centar vredan 15 mil EUR

"Niš-eskpres", jedno od najvećih preduzeća na jugu Srbije sa 1.700 zaposlenih, od ponedeljka ( 5. oktobar 2015. godine) radi u novom poslovno-servisnom centru na ulazu u Niš, pored starog puta ka Aleksincu.

Prema rečima direktorke sektora za komunikacije i marketing u "Niš-ekspresu" Dragane Nikolić novi poslovno-servisni centar završen je za manje od godinu dana, a izgradnja je koštala oko 15 mil EUR.

- Poslovna zgrada, servisne hale, garaže, saobraćajnice i ostali objekti na tom prostoru premašuju 30.000 kvadratnih metara. Reč je o funkcionalnom prostoru koji pruža zaposlenima bolje uslove rada od dosadašnjih - istakla je Nikolić.

Ona je dodala da je "Niš-eskpres" za izgradnju i opremanje novog poslovno-servisnog centra angažovao isključivo niške firme.

- Grad Niš doprineo je da centar bude završen za veoma kratko vreme time što je "Niš-eskpresu" na vreme odobrio potrebne saglasnosti za gradnju - kazala je Nikolić. Prema njenim rečima preseljenje na novu lokaciju za grad će značiti značajno rasterećenje saobraćaja i unapređenje životne sredine u Nišu jer "Niš-eskpres" raspolaže sa više od 300 autobusa.

Ona je podsetila da se preseljenjem"Niš-eskpresa", zemljište površine blizu deset hektara na potezu između Ulice Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića oslobađa za izgradnju drugih sadržaja primerenijih gradskom jezgru.

Na staroj lokaciji u Ulici Blagoja Parovića ovo preduzeće radilo je pune 44 godine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.