NavMenu

"GTC Srbija" otvorila prvu zgradu u poslovnom kompleksu "Fortyone"

Izvor: eKapija Petak, 02.10.2015. 12:18
Komentari
Podeli

Tačno godinu dana od početka gradnje, "Globe Trade Centre S.A." (GTC), jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi otvorila je svoj četvrti kompleks u Beogradu, a prvu zgradu u poslovnom kompleksu "FortyOne". "FortyOne" predstavlja simbol modernog grada usmerenog ka budućnosti i donosi početak nove ere poslovanja, nove ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda.

"GTC Srbija" je zvanično otvorila prvu zgradu u svom novom poslovnom kompleksu u Beogradu - "FortyOne". Prva zgrada koja ima 10.000 kvadratnih metara ukupne površine za izdavanje je završena za 10 meseci, pri čemu je 60% prostora izdato i pre nego što su počeli građevinski radovi, a 92% je izdato pre svečanog otvaranja. "FortyOne" ispunjava najviše međunarodne standarde gradnje i teži da postane zajednica uspešnih kompanija koja poštuje lične navike zaposlenog i za vreme radnog vremena kao i da obezbedi prijatno radno okruženje, navedeneo je u saopštenju ove kompanije.

Veoma dobri rezultati i porast interesovanja zakupaca omogućili su kompaniji GTC da nastavi sa realizacijom druge faze projekta "FortyOne". Zgrada koja gleda direktno na Bulevar Milutina Milankovića donosi 8.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A-klase na tržište u trećem kvartalu 2016. godine. Nova zgrada će biti sedište banke Halkbank koji je upravo ušla na tržište Srbije.

Projekat "FortyOne" je kompleks koji ispunjava visoke svetske standarde i sastoji se od tri poslovne zgrade na idealnoj lokaciji u opštini Novi Beograd. Poslovni prostor A klase koji je izgrađen u skladu sa LEED sertifikatom namenjen je najzahtevnijim zakupcima i nudi maksimalnu funkcionalnost prostora.

Thomas Kurzmann i Siniša MaliThomas Kurzmann i Siniša Mali
Thomas Kurzmann, predsednik Upravnog odbora GTC-a i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, imali su čast da zvanično predstave "FortyOne" brojnim gostima na otvaranju.

- Veoma sam srećan što mogu da objavim da smo uspešno završili izgradnju prve zgrade poslovnog kompleksa FortyOne. Njena jedinstvenost i sposobnost da zadovolji sve veće zahteve zakupaca predstavljaju izuzetan doprinos kompanije GTC tržištu Beograda" - kaže Thomas Kurzmann.

- Poznati zakupci, kao što su Halkbank, Regus, Robert Bosch, Tetra Pak i Avon već su odabrali "FortyOne" za svoje kancelarije - dodao je Kurzmann.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, čestitao je GTC kompaniji na posvećenosti i rekordnom roku u kome su za manje od godinu dana izgradili jednu od, kako je istakao, najlepših zgrada u Beogradu. Gradonačelnik je dodao da uspeh GTC-ja predstavlja znak da strani investitori imaju poverenja u našu zemlju i naš grad, da je građevinska industrija pokrenuta, a da je Beograd ponovo postao grad kranova i dizalica. Na izgradnji "GTC Fortyone" kompleksa radila je kompanija "Gradina", što takođe govori o spremnosti i sposobnosti domaćih kompanija da odgovore na najviše zahteve i standarde investitora, dodao je Mali.

"GTC Srbija" uspešno posluje u Srbiji od 2003. godine gde je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara nekretnina u poslovnoj zoni Novog Beograda koje koriste najveće domaće i međunarodne kompanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.