Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.10.2015.| 18:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kako odabrati pravu turističku agenciju?

Kada planiramo putovanje, uglavnom smo ograničeni vremenom ili novčanim sredstvima kojima raspolažemo, pa je izbor turističke agencije veoma bitan deo putovanja. Novi portal PutujSigurno predstavlja zajednicu putnika i bazu turističkih agencija. Na ovom mestu putnici mogu da ocenjuju i komentarišu usluge agencija sa kojima su putovali ili da upoređuju turističke agencije sa kojima planiraju da putuju. Pored toga, postoji mogućnost ažuriranja poslovnih podataka za sve organizatore putovanja koji mogu i da odgovaraju na komentare putnika, vodeći tako računa o svojoj reputaciji.

Trenutna verzija sajta ima u bazi više od 1.200 turističkih agencija. Sve informacije su javno dostupne, preuzete sa različitih izvora, grupisane u pregledne celine, kako bi putnici mogli da se uvere u kredibilitet određene agencije.

Za putnike je koristan i blog o turizmu i putovanjima koji se nalazi u okviru portala "PutujSigurno". Tu se mogu detaljnije upoznati sa svojim pravima, obavezama agencija, kao i situacijama koje im se mogu dogoditi na putovanju, a savetuje se i kako da na njih reaguju.

Portal PutujSigurno.rs ima cilj da podstakne savesno poslovanje turističkih agencija, kao i da realno predstavi turističke ponude, kako bi se smanjio broj nezadovoljnih korisnika usluga. Potpuno je besplatan za sve putnike i pored saveta o putovanjima i novosti iz sveta turizma nudi i specijalne ponude za aktivne članove zajednice.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.