Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.10.2015.| 14:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Još jedno prestižno priznanje za "CBRE Srbija"

Kompanija "CBRE Group" je po osmi put proglašena za najbolju konsultantsku kuću na svetu u ovogodišnjem izboru "Euromoney awards" koji istoimeni časopis organizuje već 11 godina na globalnom nivou.

Na globalnom nivou CBRE je ove godine osvojila čak 74 nagrade u pojedinačnim kategorijama poslovanja, a medju zemljama Evrope kompanija je osvojila br. 1 poziciju u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji, Českoj, Slovačkoj i Srbiji, čime je "CBRE Srbija" svrstana u sam evropski vrh uspešnih kompanija.

"CBRE Srbija" je ponovo osvojila čak tri prve nagrade kao najbolja konsultantska kuća za nekretnine, najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina i najbolji konsultant na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina.

"Euromoney" je vodeća internacionalna finansijska publikacija, koja na godišnjem nivou organizuje anketu među svojim čitaocima - korporacijama, finansijskim institucijama, top menadžmentu internacionalnih kompanija u više od 160 zemalja, u cilju selekcije najboljih konsultanata, investitora i finansijskih institucija kao ključnih igrača kako na globalnom, tako i na regionalnim i tržištima pojedinačnih zemalja.

- Apsolutno svi možemo biti ponosni na ovakvo priznanje. U Euromoney izboru učestvuju investitori, finansijeri, zakupci, kupci, klijenti sa kojima sarađujemo na dnevnom nivou. Ovakav vid priznanja upravo reflektuje njihovo poverenje i uvažavanje, što svedoči o sposobnosti našeg tima da pružimo više od rezultata - prokomentarisao je Bob Sulentic, predsednik i CEO kompanije CBRE.

- Činjenica da nam je priznanje dodeljeno vec treći put je nešto na šta smo naročito ponosni jer de facto reflektuje kontinuiranu posvećenost celokupnog tima da pruži više, što na kraju dana i pravi razliku izmedju korektno obavljenog posla i zadovoljnog klijenta. Upravo iz tog razloga, ova nagrada i jeste najbolji pokazatelj poverenja koje klijenti imaju u rad CBRE- a, a na nama je da i dalje podižemo nivo usluge doprinoseći tako daljem rastu poslovanja naših partnera i klijenata - rekao je Dragan Radulović, direktor kompanije CBRE u Srbiji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.