NavMenu

Jedinstveni asortiman GROHE termostata - Najnovija verzija "Grohtherm 1000 New"

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2015. 14:15
Komentari
Podeli
Grohtherm 1000 NewGrohtherm 1000 New
Popularnost termostata neprestano raste, budući da potrošači sve više cene dodatnu udobnost, sigurnost i uštede koje im oni nude. Kao odgovor na sve veću popularnost ovog proizvoda, kompanija GROHE unapredila je svoj asortiman jednostavnih termostata, podigavši njihov koncept na viši nivo.

Novu ponudu predvodi "Grohtherm 1000 New" koji je prvi put predstavljen još 1995. godine. Od tada je ovaj model redovno unapređivan, a najnovija verzija je nesumnjivo najbolji "Grohtherm 1000" do sada. Uz njega, tu je i "Grohtherm 800" sa svojim primamljivim mogućnostima ušteda i savremeni "Grohtherm 1000 Cosmopolitan M", sada sa čvrstim metalnim ručkama.

Najbolji u klasi, uz sveže dizajnerske ideje

Nakon 20 godina kontinuirane evolucije, "Grohtherm 1000 New" opremljen je naprednom tehnologijom i nudi optimalnu funkcionalnost. Njegove lagano zaobljene linije lako se uklapaju u sva savremena kupatila, a jednostavno se vezuju i uz brojne GROHE slavine za umivaonike i tuševe. Uprkos promeru od samo 43 milimetra, njegovo vitko telo stabilno je i sigurno, budući da je u njega ugrađena "GROHE CoolTouch" tehnologija. Novorazvijeni izolacioni prsten odvaja vruću vodu od tela termostata, a njegova površina se ne greje. Osim toga, termostatska kartuša pomerena je ulevo, pa je tako skraćen kanal vruće vode i isključen rizik od opekotina na površini od inoksa.

Grohtherm 1000 NewGrohtherm 1000 New
Atraktivnost novom proizvodu donose i ručke od čvrstog metala koje se učvršćuju šrafovima i koje, osim što upotpunjuju njegov izgled, omogućavaju i jednostavno korišćenje, čak i vlažnim i rukama punim sapunice. Za to je zadužen čitav niz ergonomski oblikovanih krilaca kojima je lako rukovati. Ručka za kontrolu temperature uključuje i dugme SafeStop koje bi korisnik trebalo da pritisne kako bi temperaturu vode podigao iznad 38 stepeni Celzijusa. To dugme štiti posebno decu i starije ljude od neopaženog podizanja temperature vode i opekotina. Intuitivna upotreba kontrolnih tastera potpomognuta je i vrlo prepoznatljivim simbolima.

Unapređena održivost i manja potrošnja vode

"Grohtherm 1000 New" takođe se može pohvaliti serijom unapređenja na području održivosti. Njegova ručka za kontrolu jačine ima dugme EcoButton koje omogućava smanjenje potrošnje vode za tuširanje do 50%. Ručka za kontrolu jačine termostata za kadu ima AquadimmerEco mehanizam za jednostavno i ekonomično prelaženje između programa za punjenje kade i onog za tuširanje. Kao najvažnije, "Grohtherm 1000 New" opremljen je jedinstvenom GROHE TurboStat® tehnologijom koja omogućava precizno nameštanje temperature vode u trenutku, bez potrošnje do postizanja željene temperature. Jednom kada se namesti temperatura termostat će je pouzdano održavati tokom čitavog tuširanja, uravnotežujući oscilacije pritiska u cevima, a da korisnik to neće ni primetiti.

Celokupni "Grohtherm 1000 New" asortiman dostupan je i za prikriveno instaliranje, za kadu i tuš, ali i za korišćenje kao središnji termostat sa ventilom za zatvaranje. Ovi proizvodi takođe imaju i čvrste metalne ručke, kao i SafeStop dugme i EcoButton na verzijama za tuš i kadu (poslednji ima i funkciju AquaDimmer). QuickFix dizajn hromiranih rozeta omogućuje brzu i jednostavnu instalaciju. Prikriveni termostati za tuš i kadu najbolje se instaliraju uz GROHE Rapido T, univerzalno telo koje je dizajnirano za siguran i jednostavan proces instaliranja.


Bogat asortiman

Grohtherm 1000 NewGrohtherm 1000 New
Uzbudljiva alternativa za javne i komercijalne projekte dolazi u obliku "Grohtherm 800", bazičnog modela opremljenog brojnim dodatnim funkcijama i mogućnostima. Osim svojom privlačnom cenom, "Grohtherm 800" dobija puno bodova na račun GROHE TurboStat® tehnologije, održive "GROHE EcoJoy" tehnologije, "GROHE SafeStop" dugmeta, EasyLogic podrške za korisnike, te svojih ergonomskih ručki s krilcima. Svojim jednostavnim dizajnom, zaobljenim linijama i elegantnim telom koje meri samo 40 milimetara u promeru, lako se slaže s brojnim različitim stilovima, pružajući arhitektima i planerima veliku slobodu u dizajniranju modernih kupatila.

Za snažniji dizajnerski izraz GROHE preporučuje "Grohtherm 1000 Cosmopolitan M". Zadržavši svoj popularni minimalistički oblik, ovaj termostat sada dolazi s visoko kvalitetnim metalnim ručkama koje imaju tanki naplatak za pouzdano rukovanje bez klizanja – malo, ali dobrodošlo unapređenje za dodatnu udobnost u svakodnevnoj upotrebi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.