Izvor: eKapija | Sreda, 30.09.2015.| 11:47

"Viber", "Google", IBM i iSOCIA na festivalu "Kaktus 2015"

"Marketing mreža" 29. oktobra u Beogradu organizuje prvi nacionalni Festival integrisanih komunikacija – "Kaktus 2015". Festival pod sloganom "Ideje koje opstaju" ponudiće bogat i zanimljiv program iz različitih oblasti integrisanih komunikacija, kao i pregled najnovijih svetskih trendova.


Dnevni konferencijski deo festivala čine predavanja i radionice vodećih stručnjaka iz Evrope i sveta, među kojima su i Atanas Raykov, General Manager CEE u kompaniji "Viber", Marijana Prpić, brending direktor u kompaniji "Google", Svetlana Stavreva, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji IBM za Jugoistočnu Evropu, kao i Jacob Kobi Gamliel, osnivač jedne od najvećih digitalnih agencija u Izraelu - iSOCIA.

Na festivalu "Kaktus 2015" govoriće i Abraham Abbi Asefaw i Maksimilian Kallhed, osnivači "Pop Up" agencije iz Londona; Catalin Dobre, executive creative director "McCann Bucharest"; Toygun Yılmazer, chief strategy officer "TBWAIstanbul", Mike Brandt, osnivač danske agencije "Urge" i inovativnog pristupa u oglašavanju – "Advertisingawesomeness", kao i Matija Vujović i Vladimir Grčić iz agencije "Kitchen Prague".

Večernji program festivala obeležiće dodela nagrada najboljima u struci. Nagrade se dodeljuju u 13 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane kampanje u protekloj godini. O tome ko će dobiti ovogodišnje "Kaktus" nagrade odlučuje stručni žiri koji čine 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Više informacija o festivalu "Kaktus" pronađite na sajtu www.kaktus.rs.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.