NavMenu

"Logistika pokreće Vaš biznis" - Predstavljamo vam novi Tematski bilten "eKapije"

Izvor: eKapija Utorak, 29.09.2015. 10:51
Komentari
Podeli

Poslovni portal "eKapija" objavio je danas Tematski bilten "Logistika pokreće Vaš biznis".

PROČITAJTE:

- Kakva je perspektiva logističke industrije u Srbiji?
- Šta donosi novi Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju?
- Koliko novca će biti uloženo u intermodalni transport?
- Koji nameti ugrožavaju izvoz i konkurentnost Dunava?
- Šta novo priprema carina

Za Tematski bilten govore direktor Uprave carina Miloš Tomić, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Miodrag Poledica, profesor Saobraćajnog fakulteta Milorad Kilibarda.

Pročitaćete ekskluzivne intervjue sa direktorom kompanije "Agent Plus" Zoranom Netkovićem, kao i Nebojšom Mandićem koji je Country Head kompanije "DHL Global Forwarding".

U Tematskom biltenu čitaćete: koje su prednosti zbirnog transporta robe, kako na najefikasniji način uvoziti robu iz Kine, kako stiže roba kupljena preko interneta, zašto "autsorsovati" skladišne operacije, kako opremiti skladište...

O novinama u logističkoj industriji za Tematski bilten govoriće predstavnici kompanija "Eyemaxx", "Transfera", cargo-partner, "Navigator Cargo agent", "MotoLogistics". Primenu softverskih paketa u cilju poboljšanja logističke usluge predstavila je kompanija "Milšped". Savremena rešenja za skladištenje predstavila je firma "Metal sistemi plus", rešenja za transport vangabaritne i teške robe predstavili su predstavnici preduzeća "Bora Kečić - specijani transport" i "Holleman", a rešenja za pakovanje "Expertšped".

Sisteme za transportnu rashladu i praćenje hladnog lanca predstavio je "Artfrigo", moderna IT rešenja firma "Digit", a novine u poslovanju predstavili su i "TimoCom", "Bodena", "Sejari", "Transport Kombi AS", "Mapsoft", "Delta Transportni Sistem".

Celokupan sadržaj biltena možete preuzeti OVDE.

Tematski bilten "Logistika pokreće Vaš biznis" sedmi je u nizu tematskih biltena, ekskluzivnog proizvoda "eKapije". U ovoj godini planiramo da se bavimo i značajnim temama poslovna putovanja, bezbednost...

Tematskim biltenima želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Pozivamo vas da i Vi budete deo tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, date svoj osvrt na temu i dodatno pojačate svoju vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite u toku! Ne propustite Tematske biltene "eKapije"!

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.