Izvor: eKapija | Ponedeljak, 03.09.2007.| 10:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Potpisan ugovor o proširivanju bezbednosnih usluga "Trend Micro" u infrastrukturne proizvode "Cisco" mreže

"Cisco" je potpisao ugovor o proširivanju bezbednosnih usluga "Trend Micro" u infrastrukturne proizvode "Cisco" mreže i na taj način unapredio svoj odnos sa "Trend Micro Incorporated".

Saradnja ove dve kompanije počela je 2004. godine kada su započeli planove da inkorporišu "Trend Micro" usluge bezbednosti sadržaja u "Cisco" porodicu prilagodljivih bezbednosnih uređaja. Dodatno, saradnjom sa "Cisco ASA", "Trend Micro" je postao jedan od "Cisco" prvih partnera Kontrole pristupa mreži. Po ovom ugovoru kompanije će sada blisko raditi na integrisanju dodatnih usluga bezbednosti sadržaja u "Cisco" ponude rutinga (određivanje puta prenosa).

Kao deo tekuće saradnje dveju kompanija, "Trend Micro" je isporučio "Trend Micro Damage Cleanup Services" (Usluge otklanjanja štete) za "Cisco" Sistem ublažavanja, analize i odgovora radi jačanja vizije "Cisco" samoodbrambene mreže.

- Naš rad sa Trend Micro će nastaviti da podržava našu viziju Samoodbrambene mreže i uvećava našu mogućnost da obezbedimo potpunu sigurnost koja kombinuje mrežu, primenu i zaštitu sadržaja - rekao je Tom Russell, viši direktor menadžmenta proizvoda u "Cisco" Grupi tehnologije bezbednosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.