NavMenu

Fondacija Novaka Đokovića pokreće magazin "Original"

Izvor: Marketing mreža Petak, 25.09.2015. 09:28
Komentari
Podeli
(Foto: Oleksiy Mark/shutterstock.com)
"Novak Đoković Fondacija" i regionalni medijski sistem "Direct Media" potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu na projektu "Original", besplatnom magazinu za studente koji pokreće fondacija najboljeg tenisera sveta.

"Original" će biti mesečnik i biće dostupan studentima na svim univerzitetima u Srbiji. Reč je o magazinu za koji će redovno pisati najpoznatiji i najpozvaniji srpski novinari, pisci, autori, dramaturzi, ali i studenti. Original je već od prvog broja otvorio vrata i svoje strane, uključujući i naslovnu, za studente umetnosti, koji mogu da šalju svoje radove na slobodne teme, kako bi njihova dela i talenat mogli da dođu do što većeg broja ljudi.

Zadovoljstvo partnerstvom i samim projektom izrazio je Jovan Stojanović, direktor "Direct Media Srbija".

- Verujemo da "Direct Media" deli iste vrednosti i uverenja sa Novak Đoković Fondacijom, a jedno od njih je da o mladima i njihovoj budućnosti moramo da brinemo na duge staze. Kvalitetni sadržaji u medijima su važni za razvoj mladih ljudi, njihovih talenata i interesovanja i veliko nam je zadovoljstvo što smo, kao pokrovitelji, postali deo tima koji ovu ideju sprovodi u delo - rekao je Jovan Stojanović.


Časopis "Original" biće besplatan za sve studente na univerzitetima u Srbiji, ali će moći i da se kupi na kioscima. Izlazi jednom mesečno, a čitaocima će ponuditi veliki broj zanimljivih tekstova, intervjua, rubrika. U prvom broju, između ostalog, objavljen je ekskluzivni razgovor sa Anom Vintur, urednicom američkog magazina "Vogue".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.