NavMenu

"Armature" iz Aleksandrovca na prodaju

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.09.2015. 10:19
Komentari
Podeli
Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju kapitala Preduzeća za proizvodnju i promet armatura PPT "Armature" iz Aleksandrovca metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem.

Prema izveštaju ovlašćenog procenitelja, procenjena vrednost kapitala iznosi 1.219.751 EUR.

Na prodaju se nudi 68,64% ukupnog kapitala, a početna cena predmeta prodaje iznosi 50% procenjene vrednosti kapitala koji se nudi na prodaju, odnosno 418.603 EUR.

Kako je navedeno, pravo učešća u postupku imaju domaća i strana, fizička i pravna lica, kao i konzorcijum pravnih i/ili fizičkih lica, koja ispunjavaju uslov da se bave najmanje deset godina razvojem, proizvodnjom i prodajom preciznih armatura za metalne cevne vodove za fluid pod pritiskom. Ako je zainteresovani kupac konzorcijum fizičkih i/ili pravnih lica, neophodno je da se najmanje jedan član, ili više članova konzorcijuma sa ukupnim učešćem od najmanje 51%, bavi najmanje deset godina razvojem, proizvodnjom i prodajom preciznih armatura za metalne cevne vodove za fluid pod pritiskom, ili da ima najmanje deset godina radnog iskustva u razvoju, proizvodnji i prodaji preciznih armatura za metalne cevne vodove za fluid pod pritiskom.


Visina depozita je 121.975 EUR, a otkup prodajne dokumentacije iznosi 150.000 dinara.

Prijave se mogu podneti najkasnije do 26. oktobra u 15 sati, a otvaranje ponuda je najavljeno za 28. oktobar u 14 sati.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.