NavMenu

"Delta Maxi" preuzima bugarski "Piccadily"

Izvor: BBN (Balkan Business News) Petak, 31.08.2007. 10:34
Komentari
Podeli

Beogradska kompanija "Delta Maxi" će verovatno kupiti bugarski lanac supermarketa "Piccadilly", saopštila je bugarska Komisija za zaštitu od konkurencije (CPC), pošto su zvaničnici lanca "Piccadilly" potvrdili nedavne vesti o mogućem preuzimanju.

Predstavnici "Piccadilly" odbili su da otkriju više detalja o ovom potezu, rekavši da im je prvo potrebno da dobiju dozvolu od Komisije.

Prodaja "Piccadilly" se smatra jednim od prvih velikih ugovora u sektoru supermarketa u Bugarskoj, gde lokalnu kompaniju otkupljuje strana poslovna grupa.

- Naš cilj je bio da privučemo velikog investitora, sa kojim možemo dalje da razvijamo naš lanac - nedavno je izjavio osnivač lanca "Piccadilly", Georgi Papurov.

(Izvor: Balkan Business News, http://www.seebbn.com/index_en.php?lang=7)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.