NavMenu

Spajaju istok i zapad - "Transport kombi AS" pruža usluge drumskog prevoza robe između Srbije i Evrope

Izvor: eKapija Utorak, 29.09.2015. 08:46
Komentari
Podeli

(Foto: fotolia.com)
Iako su se na početku poslovanja bavili samo nacionalnim transportom, zahtevi klijenata su ih odveli na nova tržišta. Prvobitno su ponudili usluge za zemlje Balkana, a potom su krenuli da šire poslovanje u segmentu internacionalnog transporta.

Locirana u centralnoj Srbiji, u naselju Krnjevo u opštini Velika Plana, firma "Transport kombi AS" (TKA) ima idealan položaj za obavljane međunarodnog drumskog prevoza robe, kao i prevoza robe unutar zemlje.

- Razvili smo jaku mrežu nacionalne i internacionalne saradnje i zbog toga smo u mogućnosti da ponudimo optimalna rešenja za individualne potrebe prevoza. Izgradili smo svakodnevne linije između Srbije, Balkana, centralne i zapadne Evrope - ističu u kompaniji. Zato za sebe kažu da spajaju istok i zapad.

Ova domaća špediterska kompanija može da preveze razne vrsta tovara i to parcijalne, komplete, ADR, prekookeanske kontejnere, rasute terete, vangabaritne, a tu je i usluga ekspresne dostave.

Rasplažu i velikim brojem vozila među kojima su cerade, furgoni, termo/frigo, kiperi, silo i kombi vozila.

Kažu da zadovoljstvo klijenata postižu kvalitetnom uslugom koja zahteva posvećenost klijentu, moderne radne procese i inovativne ideje.

(Foto: fotolia.com)
- Optimizacijom radnih procesa, primenom najnovijih IT rešenja iz oblasti transporta i logistike, kao i konstantnom obukom svojih zaposlenih borimo se sa zahtevima za što kvalitetnijom uslugom.

Moderna špediterska kompanija sa iskustvom koje kreće od 2004. godine, planira i dalji razvoj internacionalnog transporta.

- Vremenom, naši klijenti i tržište zahtevali su i da usmeravamo, investiramo i razvijamo naše poslovanje ka zemljama zapadne Evrope, tako da je sada segment internacionalnog transporta veliki deo našeg poslovanja i fokus daljih investicija - navode u TKA.

Kada je reč o budućim planovima, kažu da će uskoro ponuditi nešto novo tržištu u saradnji sa kompanijom "LimesSoft" iz Kragujevca.

- Posle redizajna naše veb stranice www.tka.rs nastavljamo saradnju sa IT kompanijom "LimesSoft" na projektu koji će biti jedinstven za balkansko tržište, ali ne možemo da otkrijemo detalje trenutno.

"Transport kombi AS" danas poseduje TUV SUD sertifikat (sa brojem 12 100 47487 TMS), a jedna je od prvih špediterskih kompanija u Srbiji koja je uvela ISO 9001:2008 standard.


Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Logistika pokreće Vaš biznis" možete pročitati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.