NavMenu

Paviljon Knjaz Miloš u Aranđelovcu novom ruhu do jula 2016. godine

Izvor: eKapija Utorak, 22.09.2015. 14:26
Komentari
Podeli
Kompanija "Knjaz Miloš" potpisala je danas sa opštinom Aranđelovac i specijalnom bolnicom za rehabilitaciju "Bukovička banja" memorandum o rekonstrukciji paviljona Knjaz Miloš, saopštila je kompanija "Knjaz Miloš".

Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji paviljona iznosi 20 miliona dinara, a ugovorom je predviđeno da restauracija bude završena do jula naredne godine.

Prilikom potpisivanja dokumenta istaknuto je da će obnova tog zdanja koji ima veliki simbolički značaj za sve stanovnike Aranđelovca, a nalazi se u parku Bukovičke banje, predstavljati i kamen temeljac za budući razvoj turizma.

Paviljon Knjaz Miloš podignut je 1907. godine na mestu najstarijeg izvora mineralne vode u Srbiji, a ujedno je bio i prva fabrika za flaširanje mineralne vode u našoj zemlji.


Generalni direktor kompanije "Knjaz Miloš", Miloš Stojisavljević, podsetio je da je Knjaz MIloš pre šest meseci dobio novog vlasnika i da je to kompanija "Moji brendovi". Stojisavljević je naglasio da je nova uprava prepoznala značaj rekonstrukcije i renoviranja paviljona Knjaz Miloš dodajući da kompanija investira puno u tehnologiju i ljude, ali vodi računa o lokalnoj zajednici iz koje je ta kompanija potekla.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.