NavMenu

"IN Hotel" - Devet godina srpskog brenda po svetskim standardima

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.09.2015. 15:11
Komentari
Podeli

IN HotelIN Hotel
U iščekivanju jubilarnog desetog rođendana, "IN Hotel" Beograd u avgustu je obeležio devet godina poslovanja. Elegantan i sofisticiran, smešten u srcu poslovnog dela Novog Beograda, ovaj objekat predstavlja idealan izbor za poslovne ljude, kao i za one koji žele da svoje vreme provedu u komfornom i prijatnom ambijentu.


"IN Hotel" pozicioniran je tako da može da ispuni apsolutno sve zahteve i interesovanja savremenog gosta: nalazi se na 10 minuta vožnje od aerodroma, 200 metara od Beogradske arene, jedan kilometar od Sava Centra, između dva šoping centra i na samo nekoliko minuta vožnje do centra grada.

- Početak našeg rada obeležen je nagradom Ministarstva trgovine i turizma za najbolju investiciju u 2006. godini, a to je bila samo dobra najava za naredna priznanja. Ipak, ono što nam je jedino pravo merilo i podsticaj je zadovoljan gost, gost koji se vraća, čije mišljenje i povratna informacija u velikoj meri utiče na kreiranje sadržaja i uvođenje inovacija - kažu iz "IN Hotela" koji prati trendove, kontinuirano ulaže u svoje kapacitete i unapređuje kvalitet usluge.

Prethodna godina, a naročito poslednji meseci, bili su u znaku renoviranja, redizajniranja, kao i stvaranja dodatnih sadržaja i proširenja kapaciteta.

Novootvorena bašta "INfusion" restorana, fuzija modernog i klasičnog, postala je omiljeno mesto za prvu jutarnju kafu, razgovor, predah, nedeljni ručak ili poslovni sastanak, dok će u septembru biti predstavljena peta, renovirana "INform" sala, obasjana dnevnim svetlom i direktnim izlaskom u baštu, kao idealan prostor za organizovanje poslovnih sastanaka, izložbi, promocija. Od smeštajnih kapaciteta do sada je renovirano 50 soba, a u planu je da do desetog rođendana sve sobe budu u novom ruhu.

- Trudimo se da naše klijente negujemo tokom čitave godine, pa tako za sva godišnja doba imamo pripremljene raznovrsne menije kreirane na bazi sezonskih namirnica i sveže pripremljenih specijaliteta. Ne izostaju ni specijalne tradicionalne ponude poput Nedeljnog bruncha, Uskršnjeg ručka, akcije za 8. mart i dan zaljubljenih, kao i neizostavni predstojeći novogodišnji ručak - poručuju iz "IN Hotela".


Pored brige o gostima, "IN Hotel" se trudi da bude i društveno odgovorna kompanija i da pruži svoj doprinos učestvovanjem u akcijama pomoći najugroženijim kategorijama, a redovan je učesnik Charity bazara koji svake godine organizuje International Women’s Club.

Kako se radi o kompaniji koja brine i o budućnosti, "IN hotel" je prepoznao potrebu da se priključi programu međunarodne eko sertifikacije "Zeleni ključ" u cilju podizanja svesti, kako gostiju tako i svih zaposlenih, o održivosti prirodnog okruženja i društvene odgovornosti kroz niz akcija koje se odnose na pametno korišćenje vode, energije i ostalih resursa.

Pripreme za obeležavanje 10 godina poslovanja su krenule, goste očekuju brojne zanimljivosti i noviteti u predstojećem periodu, a iz "IN Hotela" poručuju: "Budite i vi deo naše priče, jer zbog vas mi radimo sa osmehom na licu!"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.