NavMenu

"Solfins" osnovao novu firmu "Solfins 3D Solutions"

Izvor: eKapija Petak, 18.09.2015. 10:39
Komentari
Podeli

Kompanija "Solfins" osnovala je sestrinsku firmu "Solfins 3D Solutions", koja će se baviti implementacijom, prodajom i obukom u oblasti velikog broja softverskih rešenja iz palete kompanije "Dassault Systemes" - CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DEXPERIENCE. Kompanija jeste nova, a postojeći tim je pojačan sa ekspertima za CATIA rešenja, saopšteno je iz firme.

- Pristup poslu, kvalitetna podrška i zadovoljstvo klijenata će biti osnovna ideja vodilja u novoj kompaniji, kao što je to bio slučaj u staroj. Naše poznavanje industrije, iskustvo u izvođenju kompleksnih implementacija ćemo preneti na nove delatnosti - poručuju iz kompanije.

Kako je navedeno, "SolidWorks" paleta proizvoda je i dalje fokus, rame uz rame sa novim rešenjima.

- Smatramo da veliki broj naših klijenata ima potrebu da koristi oba rešenja. U zavisnosti od tipa posla mi vam možemo pomoći da izaberete najbolje za vašu firmu.

Kroz nove proizvode i ENOVIA PLM platformu, "Solfins" može da omogući simultani rad više timova koji koriste različite CAD softvere, kreirajući jedinstvenu specifikaciju ka proizvodnji, nabavci i ostalim sektorima u firmi.

- Takođe, sa rešenjem ENOVIA za "SolidWorks", možemo našim "SolidWorks" korisnicima ponuditi mnogo više opcija, od upravljanja projektima, do kompleksnog upravljanja sastavnicama i konfiguracijama proizvoda - navode u toj firmi.

Na predstojećim seminarima
kompanija "Solfins", predstaviće viziju razvoja softverskih rešenja iz "SolidWorks" palete i 3DEXPERIENCE platforme na kojoj rade nove verzije CATIA, ENOVIA, DELMIA i SIMULIA rešenja. Takođe će predstaviti i nove "SolidWorks" proizvode koji rade u okviru 3DEXPERIENCE platforme: "SolidWorks Industrial Designer" i "SolidWorks Conceptual Designer".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.