Izvor: Vijesti | Četvrtak, 17.09.2015.| 11:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Atlas Capital centar" menja ime? - Otvaranje luksuznog poslovno-stambenog kompleksa u Podgorici 18. septembra

Poslovno-stambeni objekat, poznat kao "Atlas Capital centar", biće otvoren petak (18. septembar 2015. godine) veče, ali pod novim imenom. Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", centar u koji je zvanično uloženo više od 120 mil EUR zvaće se "The Capital Plaza".

Tu informaciju nije juče želela da potvrdi, ali ni da demantuje, Marina Knežević, osoba za kontakte ispred TCP.

Saopšteno je da će vrpcu preseći premijer Milo Đukanović, predsednik Upravnog odbora "Abu Dhabi Financial Grupe" Abulhamid Saeed, ambasadorka UAE u Crnoj Gori Hafsa Abdulla Mohamed Sharif Al Ulama i izvršni direktor "Abu Dhabi Financial Grupe" Jassim Alseddiqi.

- Novo ime centra i novi vizuelni identitet biće predstavljeni na samoj ceremoniji otvaranja, a takođe iste večeri biće objavljeno i ime budućeg hotela - saopšteno je juče.

Firma za investicije"Abu Dhabi Capital Management" (ADCM) potpisala je 25. aprila prošle godine sporazum o izgradnji hotela u jednom od najvećih i najluksuznijih centara u regionu. Tada je najavljeno da će šestospratni hotel biti završen do kraja 2015. godine.

- "Atlas Capital" centar bio je zajednički projekat "Atlas grupe" Duška Kneževića i "Capital investmenta". Knežević je, međutim, ostao bez 23% udela, jer Arapi nisu bili zadovoljni realizacijom projekta. Zvanično, iz kompanija je saopšteno da partneri imaju drugačije prioritete...

Izgradnja je počela u avgustu 2008. i trebalo je da bude završena početkom 2010.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.