Izvor: eKapija | Utorak, 15.09.2015.| 15:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

TRS sistem integrator za kompletnu IT infrastrukturu hotela "Holiday Inn Express"

U Beogradu je nedavno otvoren "Holiday Inn Express" hotel namenjen kako poslovnim ljudima, tako i svim onim gostima koji su u Beograd došli kako bi obišli sve znamenitosti grada.

Bez perfektnih usluga, brzih i efikasnih odgovora na zahteve gosta, bilo bi nemoguće odgovoriti na očekivane potrebe, a kako bi sami gosti bili zadovoljni, neophodno je da i zaposleni u hotelu imaju takve uslove rada koji im omogućavaju da brzo i jednostavno odgovore na sve zahteve.

U tom cilju, investitor je izabrao TRS kao sistem integratora za kompletnu IT infrastrukturu.

Hotel "Holiday Inn Express" opremljen je IP telefonskom centralom Alcatel-Lucent i svaka soba hotela opremljena je IP telefonskim aparatima. Pored široke ponude, koja je hotelu predstavljena, odabrana je ponuda koja će gostu omogućiti brzu i laku komunikaciju bez ograničenja.

Hotel je obezbeđen bežičnom mrežom, gde se preko Access Point-a, koji omogućuju Wi-Fi na nivou celog hotela, gostima pruža usluga visokog kvaliteta, gde ostaju produktivni i uvek povezani i kada su u pokretu.

- Želeli smo da omogućimo perfektnu uslugu, koja će naše goste inspirisati da se uvek vraćaju našem hotelu. Svakim ponovnim dolaskom, uvek zadovoljniji našim uslugama – kažu u hotelu.

Internet televizija hotela "Holiday Inn Express" je obezbeđena pomoću IPTV strimera "Anevia", "Samsung" hotelskih televizora i EONA IPTV rešenja. Sva ova rešenja su integrisana sa hotelskim PMS-om i rade kao jedan sistem, kojim se upravlja sa jedne tačke.

Kompletna mrežna i komunikaciona oprema u hotelu je Alcatel – Lucent. Anevia strimer je integrisan sa EONA IPTV softverskom platformom sa visokokvalitetnim IPTV sistemom, sa videom na zahtev.

Mobilni terminali omogućavaju dostupnost zaposlenih u pokretu (administracija, održavanje), u svakom trenutku. Takođe, omogućeno je upravljanje zonama za pristup internetu. U zavisnosti od mesta gde gost pristupa mreži, moguće je odrediti da li će internet biti besplatan ili tarifiran, sa različitim brzinama i pravima pristupa.

Rešenje TRS- a je od velikog značaja za samo poslovanje hotela, potpuno je odgovoreno na sve zahteve i gosta i zaposlenih.

- Tokom boravka, gosti žele da imaju usluge identične onima koje imaju u svojim domovima, ili kompanijama. Prednost ovog rešenja jeste da je gostima našeg hotela takav doživljaj i omogućen – istakli su u "Holiday Inn Express"-u.

Bilo da se radi o turistima ili poslovnim ljudima, prijem i sama usluga su najvažniji. Čitav spektar rešenja koje je TRS omogućio, doprineo je efikasnosti i brzini rada, kakvu je hotel "Holiday Inn Express" i želeo, kažu u TRS-u.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.