NavMenu

Otvoren konkurs za "EY Preduzetnika godine 2015"

Izvor: eKapija Utorak, 15.09.2015. 13:40
Komentari
Podeli

Revizorsko–konsultantska kompanija EY ("Ernst&Young") po četvrti put otvara konkurs za program "EY Preduzetnik godine" koji će trajati do 15. novembra 2015. godine, dok će svečano proglašenje nacionalnog pobednika biti održano u februaru 2016. godine. Pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje "EY Svetski preduzetnik godine" i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2016. godine.

Nagrada "EY Preduzetnik godine" postoji već 29 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, "EY Preduzetnik godine" dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije. Organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Nagrada "EY Preduzetnik godine" koja se po četvrti put dodeljuje u Srbiji, promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom upornošću, vizijom i inovativnošću.

- Srbija ima preduzetnike koji daju izuzetan doprinos njenoj ekonomiji i predstavljaju ključan oslonac tokom procesa njenog razvoja. Tokom četiri godine koliko program postoji u Srbiji, oduševile su nas uspešne preduzetničke priče koje smo imali prilike da čujemo. One predstavljaju dokaz da u Srbiji postoji potencijal, kao i to da dobre ideje u kombinaciji sa vrednim radom mogu dovesti do uspeha.Ovim programom u Srbiji, želeli smo da preduzetnicima pružimo priliku da iskažu svoj talenat i steknu priznanje kako u svojoj zemlji, tako i među kolegama iz čitavog sveta - rekao je Stiven Fiš (Stephen Fish) rukovodeći partner u kompaniji EY u Srbiji.

O pobedniku programa "EY Preduzetnik godine" 2015 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Program "EY Preduzetnik godine" podržali su Ministarstva privrede Republike Srbije, "Radio Televizije Srbija", magazin "Biznis & Finansije" i poslovni portal "eKapija".

Nacionalni dobitnik nagrade "EY Preduzetnik godine" za 2014. godinu, Božo Janković iz kompanije "Enterijer Janković" predstavljao je Srbiju u junu mesecu u Monte Karlu na izboru za "EY Svetskog Preduzetnika godine".

Višeinformacija o programu "EY Preduzetnik godine" možete dobiti na www.ey.com/rs/eoy

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.