NavMenu

EY po treći put organizuje studiju slučaja za studente "Learn today-lead tomorrow"

Izvor: eKapija Sreda, 09.09.2015. 12:30
Komentari
Podeli
Revizorsko-konsultantska kompanija EY ("Ernst & Young") po treći put samostalno organizuje studiju slučaja u cilju razvijanja studenta u okviru svoje strategije za razvoj - Program budućih lidera. Jedan od ključnih prioriteta uspešne konsultantske kompanije je razvoj mladih i talentovanih ljudi, pa tako EY najavljuje da će 3. decembra 2015. godine u Beogradu, organizovati finalno takmičenje timova u rešavanju studije slučaja "Learn today – Lead tomorrow".

EY Beograd poziva zainteresovane studente svih godina studija iz Srbije da učestvuju u izazovu i da se od danas upoznaju sa postavljenim problemom na zvaničnoj Facebook stranici "EY Serbia Careers" (https://www.facebook.com/eyserbiacareers).

O pobedniku finalnog takmičenja odlučivaće nezavisni žiri, a 8 timova koje žiri oceni kao najbolje u predselekciji, predstavljaće svoje rešenje pred žirijem i publikom. Svaki tim će imati priliku da na engleskom jeziku tokom 10 minuta predstavlja svoje rešenje.

- Pokazalo se da je za studente od izuzetne važnosti da tokom studija steknu dodatna iskustva koja će ih pripremiti za buduće poslovanje. Vrlo smo ponosni što EY u Srbiji po treći put pruža priliku studentima da istaknu svoje znanje, veštine i talente, pa tako postanu vidljiviji na tržištu. Cilj ovog takmičenja je da prepoznamo buduće lidere tržišta i učinimo EY sinonimom za kompaniju koja razvija najuspešnije mlade kadrove - rekla je Sonja Jovanović HR direktorka kompanije EY.

Ovaj, napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci koji su neposredno uključeni u poslovanje. Samim tim, EY omogućava mladima da steknu praktična znanja i istaknu svoje talente pa tako dobiju mogućnost obavljanja radne prakse u EY, sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2016. godine. Studenti nižih godina studija koji se plasiraju u 5 najboljih timova ulaze u proces selekcije za EY stipendiju. Svi timovi koji uđu u finale dobiće sertifikat o učešću u takmičenju potpisan od strane EY-a.

Pozivamo studente da se odazovu raspisanom konkursu i formiraju tročlane timove. Potrebno je da timovi koji žele da učestvuju na takmičenju pošalju biografije pojedinačnih učesnika na engleskom jeziku, kao i da do 5. novembra pošalju MS Power Point prezentacije rešenja (maksimalno 15 slajdova) i na taj način se kvalifikuju za učešće u studiji slučaja. Ukoliko rešenje uključuje obračune i pojašnjenja, potrebno je i njih uključiti u excel tabelama ili word dokumentu.

Za sve informacije u vezi sa EY takmičenjem u rešavanju studije slučaja "Learn Today – Lead Tomorrow" pratite stranice "EY Serbia Careers" na društvenim mrežama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.