NavMenu

Nemcima skupa Crna Gora - poznati turoperator "Neckerman" otkazao aranžmane za Crnu Goru za naredno leto zbog visokih cena

Izvor: Tanjug Nedelja, 26.08.2007. 14:36
Komentari
Podeli

Poznati nemački turoperator "Neckerman" otkazao je svoje aranžmane za Crnu Goru za naredno leto zbog visokih cena smeštaja, saopštila je turistička agencija "Alfa tours", ovlašćeni zastupnik te nemačke kompanije za Crnu Goru.

Glavni razlog za otkazivanje aranžmana su visoke cene koje ne odgovaraju agenciji "Neckerman", tako da će taj turoperator potražiti za nemačke turiste jeftinije destinacije kao što su Tunis, Turska, Egipat, Maroko i druge, navodi agencija "Alfa tours" iz Budve.

Turistički radnici koji se godinama bave inostranim turizmom, međutim, smatraju da su na otkazivanje aranžmana, osim visokih cena, uticale i velike gužve, zatim buka i stalne nestašice vode na Budvanskoj rivijeri.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.