NavMenu

Novi Tematski bilteni "eKapije" - Stižu logistika, poslovna putovanja i bezbednost

Izvor: eKapija Utorak, 08.09.2015. 09:56
Komentari
Podeli

Tematski bilten "eKapije" već je ispunio visoko postavljen cilj - da na kredibilan način, kroz razgovore sa eminentnim predstavnicima privrede i države, objedini informacije iz tematskih oblasti na jednom mestu.

Do sada smo objavili šest tematskih biltena u kojima smo obradili teme iz oblasti zdravstva, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, turizma, informacionih tehnologija, poljoprivrede.

U susret novim temama najavljujemo biltena iz oblasti logistike, poslovnih putovanja i bezbednosti.

U septembru ćemo se posvetiti logistici, izuzetno važnoj privrednoj oblasti, ali i grani koja doprinosi da sve ostale delatnosti budu efikasnije i ostvaruju veći profit.

U biltenu "Logistika pokreće Vaš biznis" ćemo pisati o novim zakonima u oblasti transporta, o novinama koje u narednom periodu sprema Ministarstvo saobraćaja, Uprava carina.

Potražićemo i odgovore na sledeća pitanja: kako na najefikasniji način uvoziti robu iz Kine i ostalih dalekih destinacija, kako stiže roba kupljena preko interneta, koje su prednosti zbirnog transporta robe, zašto "autsorsovati" skladišne operacije, kako opremiti skladište, koji su novi modeli kamiona, nadogradnji i privrednih vozila...

Poslovna putovanja vas čekaju u oktobru, a bezbednost u novembru.

Želimo da čujemo i naše drage korisnike, posebno vas koji se bavite temom koju obrađujemo ili planiramo da obradimo.

Na vreme ćemo najavljivati publikovanje tematskih biltena i ukoliko ste kompanija koja posluje u konkretnoj oblasti, ovo je jedinstveno mesto gde možete da iznesete svoje mišljenje, da predstavite svoje proizvode i dodatno pojačate vašu vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Javite nam se ako imate ideje ili sugestije. Za sve dodatne informacije, molimo Vas pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.