NavMenu

Premium nacionalni asortiman samo u "Metro Cash & Carry" radnjama

Izvor: Promo Utorak, 08.09.2015. 09:25
Komentari
Podeli
"Metro Cash & Carry" je jedini veleprodajni lanac koji od sada u svojoj ponudi ima premium tradicionalni asortiman, najkvalitetnije mlečne i mesne proizvode, od najcenjenijih nacionalnih proizvođača iz našeg regiona.

Pršut, kulen, namazi od magulice, pirotski kačkavalj, paški sir i mnogi drugi artikli koje je "Metro" izabrao za svoje kupce, pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo i zadovoljiće najviše kriterijume istinskih gurmana.

- Kontinuiranim širenjem asortimana nastojimo da ponudimo našim kupcima najkvalitetnije proizvode proverenog porekla i kvaliteta. Jedinstven izbor nacionalnih proizvoda iz našeg regiona, koji su napravljeni po tradicionalnoj recepturi, obogatiće svaku trpezu, i našim ugostiteljima omogućiti da upotpune svoju gastronomsku ponudu upravo najboljim što region nudi. Cilj formiranja nacionalnog asortimana jeste upravo da objedinimo najkvalitetnije i najvoljenije proizvode sa prostora Srbije, Crne Gore i Hrvatske i na taj način podržimo lokalne proizvođače, a kupcima ponudimo vrhunske specijalitete kojima se ovo podneblje ponosi - ističe Dušan Čolović, viši rukovodilac za odnose sa kupcima.

Iz selekcije sireva tradicionalnog asortimana "Metro" izdvaja Pirotski kačkavalj, kao i zlatarski koziji sir u tegli sa maslinovim uljem. Ovi posebni sirevi izdvajaju se po tradicionalnoj pripremi, specifičnom ukusu i mirisu koji će svi istančani sladokusci umeti da cene. Premium proizvod svakako je Paški sir koji je nosilac najprestižnijih nagrada za kvalitet. Proizvodi se isključivo od ovčijeg mleka sa Paga, topi se u ustima, i ima poseban pikatan ukus i miris i jedinstvenu teksturu.

U "Metro" distributivnim centrima možete pronaći i široku lepezu proizvoda od mesa mangulice. Ovi mesni proizvodi važe za veoma zdrave zbog svojih niskokaloričnih svojstava. Iako sadrži manje kalorija, meso mangulice jednako je pogodno za pripremu svih tradicionalnih proizvoda kao što su šunka, pršuta, kobasice i kulen, a koji se mogu naći na jednom mestu samo u "Metro"-u.


Namaz od mangulice, pikantnog ukusa i teksture paštete sa određenom dozom hrskavosti, idealan je za pripremanje brusketa i raznih ukusnih predjela. Ono što kulen od mangulice izdvaja od drugih industrijskih kulena, je dominantan ukus čistog mesa, dok se začini osećaju u tragovima ali sa pravom dozom pikantnosti. Pored ovih artikala od mangulice, "Metro" izdvaja i sremske kobasice, snack štapiće, čvarke, suvi vrat i pečenicu. Raznovrstan tradicionalni asortiman od sada možete pronaći u "Metro" distributivnim centrima u Beogradu i Novom Sadu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.