Izvor: eKapija | Četvrtak, 03.09.2015.| 16:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Direct Media" dobitnik priznanja "European Business Awards"

Vodeći medijski sistem u regionu, "Direct Media" proglašena je za Nacionalnog Šampiona 2015/16 od strane European Business Awards (EBA), programa nagrađivanja najuspešnijih kompanija Evrope, saopštila je agencija.

Osvajanjem priznanja, "Direct Media" je prepoznata kao jedan od primera poslovnog uspeha na evropskom nivou i kao kompanija koja aktivno demonstrira vrednosti EBA nagrade: Uspeh, Inovaciju, Etičnost i Internacionalni mentalitet. "Direct Media" je izabrana za Nacionalnog šampiona EBA zahvaljujući doprinosu razvoju tržišta oglašavanjakroz uvođenje tehnologija RTB (Real Time Bidding), oglašavanja na "Twitter"-u, kreiranju inovativnih kampanja poput Telenor Bankara, kao I zbog aktivnog učešća u unapredjenju šire zajednice kroz društveno odgovorno poslovanje.

Osim Direct Media, priznanje Nacionalni Šampion za Srbiju su dobile kompanije: Keprom, PS Fashion design, Bel Medic, Beogradski aerodrom Nikola Tesla JSC, Agrounik, Delhaize Serbia, Belit, City Express doo, Atria Group, Karin Komerc MD, Saga d.o.o. i Meter&Control.

"European Business Awards" se održava devetu godinu za redom u cilju podrške razvoju poslovne zajednice u Evropi. U 2015. godini se za 10 kategorija EBA nagrade prijavilo 32.000 kompanija iz 33 zemlje evorpskog kontinenta.

Nagrada "Nacionalni Šampion" direktno nominuje kompanije u sledeći krug takmičenja, u kojem će internacionalni žiri i evropska internet publika na dalje ocenjivati kandidature, sa mogućnošću osvajanja novih prestižnih nagrada, navedeno je u saopštenju.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.