NavMenu

SBB povećao brzine kablovskog interneta - Početni paket tri puta brži od nemačkog proseka

Izvor: eKapija Utorak, 01.09.2015. 14:20
Komentari
Podeli
(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Kompanija SBB je ponovo povećala brzine kablovskog interneta. Nove brzine, od 1. septembra, iznose od 30 Mb/s do 150 Mb/s, u zavisnosti od izabranog paketa, navedeno je u saopštenju SBB-a.

Nove brzine, koje će u narednih nekoliko dana biti sukcesivno ubrzavane, postojeći korisnici SBB digitalnih Trio i Duo paketa moći će da koriste po nepromenjenim cenama dok novi korisnici do kraja septembra imaju priliku da Trio i Duo pakete tokom prva četiri meseca koriste za samo jedan dinar.

Kako je saopštio SBB, nova početna brzina kablovskog interneta sada je četiri puta veća od prosečne brzine interneta u Srbiji koja je u prvom kvartalu 2015. godine iznosila 7 Mb/s.

Brzina SBB-ovog početnog internet paketa je dva puta veća od prosečne brzine interneta u Švajcarskoj (14,9 Mb/s), tri puta veća od prosečne brzine interneta u Nemačkoj (10,2 Mb/s) i čak pet puta veća nego u Italiji (6,1 Mb/s).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.