NavMenu

Radoica Milosavljević kupio i osmi medij - RTV "Brus" prodat za 10.200 EUR

Izvor: eKapija Petak, 28.08.2015. 09:06
Komentari
Podeli
(Foto: Tomislav Pinter/shutterstock.com)
Radoica Milosavljević
iz Kruševca kupio je i Radio-televiziju "Brus", objavljeno je na sajtu UNS-a. Početna cena RTV "Brus"bila je 10.051 EUR,a prodata je za 10.200 EUR.

Direktorka ove medijske kuće Natalija Moskovljević Miletić za UNS je rekla da je od 18 zaposlenih, samo petoro ostalo jer su ostali uzeli otpremnine.

Podsećamo, Milosavljević je ranije postao vlasnik sedam medija - RTV "Pančeva", RTV "Kragujevca", RTV "Kruševca", TV "Požege", Centra za informisanje Novi Kneževac, RTV "Caribrod" iz Dimitrovgrada i TV "Pirota".

Agencija za privatizaciju će nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija - Uprave za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora, zaključiti Ugovor o prodaji kapitala ovih medija sa Radoicom Milosavljevićem.


Od 50 Javnih poziva za prodaju medija raspisanih od strane Agencije, 20 je uslovno prodato, dok 27 ide u drugi krug privatizacije, navedeno je na sajtu UNS.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.