NavMenu

"Beer fest" na bis - Festival piva produžen do ponedeljka

Izvor: Tanjug Subota, 22.08.2015. 11:37
Komentari
Podeli

atmosfere sa jednog od prethodnih "Festivala piva" (Foto: Beograd.rs)atmosfere sa jednog od prethodnih "Festivala piva"
Zbog publike "Beer fest"-a koja je na koncerte na Ušću, prethodnih dana dolazila i po kiši, producent festivala - Beogradska kulturna mreža - odlučio je da, uz podršku grada Beograda, produži festival za jedan dan.

Na taj način "Beer Fest" će prekinuti tradiciju da se festival završava nedeljom, već će se, prvi put, provod nastaviti i u ponedeljak kada publiku očekuju nastupi domaćih zvezda - Zemlja Gruva i YU Grupe, kao i gostiju iz Sarajeva - grupe Valentino.

Besplatan prevoz za posetioce "Beer Festa" biće organizovan i u ponedeljak na istim linijama i po istoj satnici koja je važila za sve dane festivala, a u okviru akcije "Društvo, ko vozi kući" koju je organizovala kompanija "Heineken Srbija".

Javni gradski prevoz funkcionisaće kao i za sve dane festivala.

Došlo je do promena i u već najavljenom muzičkom programu za dane vikenda.

Posetioci će tako, umesto večeras u nastupu svetski poznatog DJ-a Sandy Rivera, moći da uživaju u nedelju, dok će u subotu umesto najavljenog benda Artan Lili nastupiti Dingospo Dali.

Muzički program u nedelju pretrpeo je više izmena i tokom večeri će nastupiti Artan Lili, Pips, Chips & Videoclips, Neverne Bebe, Kiki Lesendrić i Piloti & Luminize, DJ Sandy Rivera, a veče se završava dodelom nagrada pola sata posle ponoći.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.