Izvor: Tanjug | Subota, 22.08.2015.| 11:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Beer fest" na bis - Festival piva produžen do ponedeljka

atmosfere sa jednog od prethodnih "Festivala piva" (Foto: Beograd.rs)
Zbog publike "Beer fest"-a koja je na koncerte na Ušću, prethodnih dana dolazila i po kiši, producent festivala - Beogradska kulturna mreža - odlučio je da, uz podršku grada Beograda, produži festival za jedan dan.

Na taj način "Beer Fest" će prekinuti tradiciju da se festival završava nedeljom, već će se, prvi put, provod nastaviti i u ponedeljak kada publiku očekuju nastupi domaćih zvezda - Zemlja Gruva i YU Grupe, kao i gostiju iz Sarajeva - grupe Valentino.

Besplatan prevoz za posetioce "Beer Festa" biće organizovan i u ponedeljak na istim linijama i po istoj satnici koja je važila za sve dane festivala, a u okviru akcije "Društvo, ko vozi kući" koju je organizovala kompanija "Heineken Srbija".

Javni gradski prevoz funkcionisaće kao i za sve dane festivala.

Došlo je do promena i u već najavljenom muzičkom programu za dane vikenda.

Posetioci će tako, umesto večeras u nastupu svetski poznatog DJ-a Sandy Rivera, moći da uživaju u nedelju, dok će u subotu umesto najavljenog benda Artan Lili nastupiti Dingospo Dali.

Muzički program u nedelju pretrpeo je više izmena i tokom večeri će nastupiti Artan Lili, Pips, Chips & Videoclips, Neverne Bebe, Kiki Lesendrić i Piloti & Luminize, DJ Sandy Rivera, a veče se završava dodelom nagrada pola sata posle ponoći.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.