NavMenu

Međunarodni sajam preduzetništva "Inocoop" od 27. do 29. avgusta u Zrenjaninu

Izvor: Dnevnik Ponedeljak, 17.08.2015. 08:50
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Od 27. do 29. avgusta, u zrenjaninskoj hali "Medison", biće održan 16. Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva "Inokoop", koji je po tradiciji deo šire manifestacije "Dani piva". Kao i proteklih godina organizatori su Regionalna privredna komora, Opšte udruženje preduzetnika, Grad Zrenjanin i Turistički centar.

- Organizacioni odbor odradio je sve programske zadatke i već se može konstatovati da imamo popunjenost i u hali i izvan nje, kao i obezbeđen međunarodni i regionalni aspekt. Doći će nam već tradicionalni učesnici, od komora, do preduzetnika iz susednih država, Mađarske, Rumunije, Češke, Slovačke, kao i bivših republika nekadašnje Jugoslavije - kaže za "Dnevnik" predsednik Regionalne privredne komore Zrenjanin Milan Radovanović.

On ističe dobru saradnju organizatora sa Zavodom za intelektualnu svojinu, sa udruženjem pronalazača Vojvodine i sa inicijativom u gradu Zrenjaninu koja se odnosi na mlade talente.

-To je značajno zbog onog sajamskog segmenta koji se odnosi na inovacije. Imaćemo i srednje stručne škole, jer idemo u susret dualnom obrazovanju. Inače će se ove godine ozbiljnije, kroz privredne, turističke i druge oblike, predstaviti regija Valjeva. Pretpostavljam da ćemo stvoriti uslove da se potpiše ugovor o saradnji Turističke organizacije iz Valjeva i našeg Turističkog centra - najavljuje Radovanović.

Kao bitno on navodi i učešće kompanije "Almex", kao uvoznika traktora i poljoprivredne opreme, inače prisutne i u Zrenjaninu, u oblasti proizvodnje skroba.

- Među izlagačima će biti i inženjerska komora, u okviru koje će nastupiti i Građevinsko komunalni klaster "Panonija", gde će biti predavanja i okruglih stolova - kaže Radovanović, naglašavajući da je opšti utisak da će sajam sasvim opravdati očekivanja i organizatora i učesnika.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.