NavMenu

"Tempo" i "Sekopak" nagrađuju tokom avgusta sugrađane koji recikliraju

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.08.2015. 09:59
Komentari
Podeli
(Foto: Sekopak)
Tokom poslednja tri vikenda u avgustu "Tempo" u hipermarketu na Adi zajedno sa "Sekopakom" organizuje promociju recikliranja u kojoj će nagraditi građane koji se odazovu akciji "Vašu ambalažu u reciklažu" i donesu ambalažni otpad sortiran na adekvatan način.

Prvog vikenda akcije (15 - 16.avgust) u terminima od 10 do 18 časova, građani koji žele da učestvuju u akciji moći će da preuzmu od promoterki tri kese za recikliranje ambalažnog otpada na dve lokacije u gradu: u "Tempu" na Adi, kao i na šetalištu Ada ciganlija. Svaka kesa je prilagođena različitom tipu ambalaže (žuta kesa za plastiku, aluminijum i upotrebljenu "Tetra Pak" ambalažu, plava za papir i crvena za staklo).

Naredna dva vikenda (22-23.avgust i 29-30.avgust) u terminima od 10 do 18 časova promoterke će građane koji dođu u "Tempo" na Adi sa kesama u kojima su adekvatno sortirali ambalažni otpad, nagraditi ekološkim poklon notesima.

Napunjene kese će promoteri zajedno sa potrošačima ubacivatiti u odgovarajuće kante na eko-ostrvima u kojima se prikuplja ambalažni otpad i dalje šalje na recikliranje.

Ovakva eko ostrva se nalaze ispred pet "Tempo" hipermarketa u Srbiji ("Tempo" na Adi, "Tempo" Viline vode, "Tempo" Kvantaš, "Tempo" u Nišu i "Tempo" u Novom Sadu) na kojima zainteresovani građani tokom cele godine mogu donositi ambalažni otpad i na taj način dati svoj doprinos za lepšu i zdraviju planetu Zemlju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.