Izvor: eKapija | Utorak, 14.06.2005.| 14:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Adeco Novi Sad - proizvodnja, prerada i promet nafte i naftnih derivata

Adeco d.o.o. je osnovano 1991. godine u Novom Sadu i registrovano za proizvodnju, preradu i promet nafte i naftnih derivata.

Od samog početka, sve aktivnosti bile su usmerene ka proizvodnji, preradi, pakovanju i prodaji bitumenskih masa, rastvarača i omekšivača za gumarsku i kablovsku industriju; motornih i transmisionih ulja; ulja za poljoprivrednu mehanizaciju; rashladnih tečnosti za motorna vozila; aditiva za gorivo; kočionih tečnosti; sredstava za pranje i odmašćivanje; industrijskih ulja i tečnosti; sredstava za obradu metala; specijalnih ulja za tekstilnu industriju; tečnosti za industriju keramičkih proizvoda; kao i svih vrsta bitumenskih hidroizolacionih materijala.

Adeco zapošljava oko 30 ljudi i manji broj spoljnih saradnika. Stalni kontakti sa laboratorijama, Institutima i Univerzitetima širom zemlje i inostranstva, doprinose neprestanom praćenju novih trendova i modernih tehnologija u proizvodnji naftnih prerađevina.
Našim proizvodima snabdevamo preduzeća kao što su Tigar – Pirot, Kablovi – Jagodina, Trayal – Kruševac, Rekord – Rakovica, Srbijašume – Beograd, Petrobart – Beograd, Heroj Pinki – Novi Sad, Gumins – Novi Sad, Hins – Novi Sad, Fim - Kanjiža i mnoga druga.
Pored široke palete proizvoda kojom raspolažemo, našim kupcima nudimo kompletnu servisnu i tehničku podršku u primeni, kao i logističku podršku u servisiranju dopreme robe.
Kvalitet naših proizvoda kontroliše Laboratorija NIS Rafinerije Novi Sad, a efikasnost i sigurnost u poslovanju su garantovane od strane Adeco d.o.o. Novi Sad.

Adeco je član YUNG-a (Yugoslav Association for Oil & Gas) i YANA (Yugoslav Article Numbering Association).

www.adeco.co.yu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.