Izvor: Tanjug | Utorak, 11.08.2015.| 08:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Air Serbia" traži kabinsko osoblje - Evo šta je potrebno da se prijavite

Kompanija "Air Serbia" otvorila je konkurs u kojem traži kabinsko osoblje, a zainteresovani za ta mesta prijave mogu da pošalju do 24. avgusta. Kako je navedeno na sajtu srpskog nacionalnog avioprevoznika, traže se "izuzetni ljudi da se pridruže pobedničkom timu".

Razgovori sa kandidatima biće organizovani u septembru.

Od kandidata se očekuje najmanje diploma srednje škole, odlično poznavanje engleskog jezika, a prednost će se davati i onima koji dobro govore još neki strani jezik.

Takođe, kandidati moraju da budu državljani Srbije i da imaju važeći srpski pasoš, zatim da imaju razvijene lične i komunikacione veštine, sposobnost i motivaciju da rade uz zahtevan radni raspored, te odličnu ličnu prezentaciju, stil i imidž, kao i pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću da pruže dobru uslugu.

"Air Serbia" navodi da će na razgovor biti pozvani samo kandidati koji su aplicirali online i ušli u uži izbor. Oni će na razgovor morati da ponesu pasoš ili ličnu kartu, dve kopije pasoša u boji, jednu kopiju radne biografije, dve fotografije za pasoš od kojih bi jedna trebalo da bude u punoj rezoluciji, u boji sa belom pozadinom i na kojoj je kandidat u poslovnoj garderobi.

Oni koji su imali prethodno iskustvo u aviokompanijama, trebalo bi da prilože i pismo sa opisom zaduženja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.