NavMenu

Kompjuterski simulator vožnje "DriveOn", beogradskog tima SMOR, u finalu "Microsoft" Imagine Cupa 2007

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.08.2007. 13:17
Komentari
Podeli

Tim SMOR iz Srbije i njihov projekat DriveON plasirali su se u finale Imagine Cup 2007, najvećeg svetskog takmičenja za studente u organizaciji "Microsofta".

Ovaj projekat interaktivnog simulatora vožnje je u oštroj konkurenciji od preko 100 veoma komplikovanih i zahtevnih studentskih rešenja iz 59 zemalja sveta uspeo da se plasira među šest najboljih, a naši momci će se za titulu pobednika u prestižnoj kategoriji dizajniranja softvera i nagradu od 25.000 USD takmičiti sa timovima studenata iz Austrije, Irske, Jamajke, Koreje i Tajlanda.

Virtuelni Beograd kroz koji prolaze vozila Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep i Dodge, na čelu sa našim studentima, biće danas prikazani. Imena pobednika ovogodišnjeg Imagine Cup biće objavljena u petak, 10. avgusta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.