NavMenu

Do "Uniqa" putnog osiguranja od sada i putem SMS-a

Izvor: eKapija Sreda, 29.07.2015. 13:29
Komentari
Podeli
Ukoliko putujete, a niste nabavili putno osiguranje, od sada to možete učiniti na svim OMV pumpama u Srbiji. Ova vrsta usluge prvi put je dostupna na našem tržištu. Dovoljno je samo da na pumpi kupite vaučer koji se aktivira jednostavno - slanjem sms poruke, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Od 25. jula, na svih 15 OMV pumpi u Srbiji, možete da kupite vaučere za "Uniqa" putno osiguranje – individualno i porodično, kao i za pomoć na putu.

Putno osiguranje (i porodično i individualno) počinje da važi od dana slanja SMS poruke, odnosno prijema broja polise od strane kompanije "Uniqa", ali ne pre nego što pređete granicu Republike Srbije.

Kako stoji u saopštenju, boravak u inostranstvu biće vam bezbrižan, a sve eventualne neprijatnosti na putovanju lakše se prevazilaze uz putno osiguranje koje pokriva: neophodne lekarske tretmane za vreme boravka u inostranstvu, lekove prepisane od strane zvaničnog lekara, rendgenski i ultrazvučni pregled, hospitalizaciju, povratak bolesnika u zemlju prebivališta, operaciju i troškove u vezi sa operacijom i postoperativnim tretmanom, kao i troškove lečenja akutne zubobolje.

Individualno osiguranje važi za period od 10 dana, za teritorijalnu pokrivenost Evrope i osiguranu sumu do 10.000 EUR, dok za porodično važi za period od 15 dana, za teritorijalnu pokrivenost Evrope i osiguranu sumu do 10.000 EUR po članu porodice. Osiguranjem su pokriveni supružnici i dvoje dece.

Kada je u pitanju usluga "Pomoć na putu 24 časa", ona u toku godine pokriva najviše dva osigurana slučaja i omogućava pokriće sledećih troškova: troškovi popravke u slučaju manjeg kvara, troškovi vuče, pokriće troškova prenoćišta, prevoz putnika i vozača do kuće.

Centar za pomoć na putu je dostupan 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, u zemlji i inostranstvu.

Rok za aktivaciju vaučera je 30 dana od datuma kupovine. U slučaju da vaučer nije iskorišćen, imate pravo na povrat novca.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.