NavMenu

"Biblioteka na Štrandu"

Izvor: RTV Utorak, 07.07.2015. 15:32
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Na novosadskom Štrandu i ove godine će biti realizovan projekat "Biblioteka na Štrandu" koji pod sloganom "Biblioteka je tamo gde ste vi" počinje danas i trajaće do 1. septembra.

Svi posetioci Štranda biće u mogućnosti besplatno da iznajme knjige za čitanje, a zainteresovanima će na raspolaganju biti odabrani naslovi za odrasle i decu, dnevna i nedeljna štampa i časopisi. Pozajmica knjiga je dnevna, a vrši se uz člansku kartu biblioteke ili lični dokument.

Osim dnevne i periodične štampe na srpskom jeziku, posredstvom agencije "Heror Media Pont" korisnicima Biblioteke će i ove godine biti dostupna štampa na jezicima nacionalnih manjina.

U Biblioteci na Štrandu, agencija "Heror Media Pont" i Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija "Minority & Local Media Development Center" realizovaće aktivnosti u svrhu promocije jezika i kulture nacionalnih manjina u Novom Sadu.

Program realizuje Gradska biblioteka u Novom Sadu u saradnji sa JKP "Gradsko zelenilo".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Komanda vazduhoplovstva u Zemunu 25 godina čeka obnovu - Kada će početi i ko će je finansirati još nije poznato

Sagrađena je pre bezmalo jednog veka. Njenu lepotu ni do danas ne može da zaseni nijedna palata u Glavnoj ulici, a pred tom Labudicom, kako su je Zemunci nazivali, kule koje se množe širom grada zauvek će ostati ružni pačići. Zajedno sa zgradom nekadašnje Državne štamparije BIGZ-om i zdanjem Banovine u Novom Sadu čini trilogiju jednog od najvećih srpskih arhitekata Dragiše Brašovana. Oštećena je u NATO bombardovanju pre četvrt

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.