Izvor: eKapija | Utorak, 30.06.2015.| 08:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Plodovi agrara-kako šansu pretvoriti u profit" - Predstavljamo vam novi Tematski bilten "eKapije"

Poslovni portal "eKapija" objavio je danas Tematski bilten "Plodovi agrara - kako šansu pretvoriti u profit".

PROČITAJTE:

- Trka sa agrarom Evrope najveći izazov - Može li se Srbija izboriti za bolju poziciju na globalnom tržištu?

- Snežana Bogosavljević Bošković, ministarka poljoprivrede - Prvi poziv za korisnike novca iz IPARD fonda početkom 2016.

- Slobodan Vasilić, izvršni direktor "Neoplante" - Inovacije su osnovni generator našeg rasta

- Mlekarima do kraja leta preti kolaps? - Proizvođači traže prelevmane na mleko u prahu i maslac, Ministarstvo odbija takvo rešenje

- Mesna industrija u Srbiji - kuda plovi ovaj brod?

U našem novom biltenu čitajte i koliki su potencijali Srbije u organskoj proizvodnji, zašto su srpski konditori nekonkurentni na stranom tržištu, kolike kamate na kredite bi odgovarale poljoprivrednicima.

Predstavnici sertifikacijskih i osiguravajućih kuća govore o izazovima kada je reč o kontroli kvaliteta, odnosno osiguranju proizvoda. Saznajte i kako naša soja osvaja Evropu, ali i koja je to mesna industrija iz Srbije koja jedina izvozi prerađevine u Afriku.

Ne propustite i da pročitate kakve sve inovacije su kreirali poljoprivrednici širom Srbije.

Celokupan sadržaj biltena možete preuzeti OVDE.

Tematski bilten "Plodovi agrara - kako šansu pretvoriti u profit" šesti je u nizu tematskih biltena, novog, ekskluzivnog proizvoda "eKapije". U ovoj godini planiramo da se bavimo i značajnim temama logistike, telekomunikacija...

Tematskim biltenima želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Pozivamo vas da i vi budete deo tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, date svoj osvrt na temu i dodatno pojačate svoju vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite u toku! Ne propustite Tematske biltene "eKapije"!

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.