Izvor: eKapija | Petak, 26.06.2015.| 13:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija "Keprom" učestvuje na promo vikendu "Dole kilogrami"

U "Mercator centru" na Novom Beogradu 27. i 28. juna biće održana manifestacija "Dole kilogrami!" čiji je cilj podizanje svesti o potrebi usvajanja zdravog načina života, bez suvišnih kilograma i faktora koji u vezi sa ovom pojavom negativno utiču na zdravlje. Svojim učešćem, podršku ovom događaju daće i kompanija "Keprom" koja će se predstaviti sa proizvodima iz anticelulit programa nemačkog brenda "Krauterhof".

Informacije o ovim proizvodima i njihovoj pravilnoj upotrebi posetioci će moći da dobiju na promo pultu kompanije "Keprom" koji će biti postavljen u glavnom holu, prekoputa pokretnih stepenica.

Kompanija "Keprom" je specijalno za ovaj događaj za sve posetioce pripremila pogodnosti pri kupovini proizvoda iz asortimana brenda Kräuterhof. Naime, u "dm drogeriji" u "Mercator centru" na Novom Beogradu, ceo asortiman brenda "Krauterhof" biće na popustu od 10%. Takođe, posetioci će uz svaki Kräuterhof proizvod kupljen na tom prodajnom mestu, na poklon dobiti proizvod iz "Krauterhof" kolekcije za negu tela, losion za telo ili kremu za tuširanje. Pravo na poklon ostvaruju svi koji se uz račun o obavljenoj kupovini jave na Keprom promo pult.

Manifestacija"Dole kilogrami!" namenjena je celoj porodici. Svi koji ovog vikenda posete "Merkator centar" na Novom Beogradu, moćiće da dobiju i personalizovan savet od stručnjaka iz oblasti fitnesa i ishrane. Ulaz za posetioce je besplatan, a radno vreme oba dana je od 10 do 20 časova.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.