NavMenu

Kompanija "Keprom" učestvuje na promo vikendu "Dole kilogrami"

Izvor: eKapija Petak, 26.06.2015. 13:45
Komentari
Podeli

U "Mercator centru" na Novom Beogradu 27. i 28. juna biće održana manifestacija "Dole kilogrami!" čiji je cilj podizanje svesti o potrebi usvajanja zdravog načina života, bez suvišnih kilograma i faktora koji u vezi sa ovom pojavom negativno utiču na zdravlje. Svojim učešćem, podršku ovom događaju daće i kompanija "Keprom" koja će se predstaviti sa proizvodima iz anticelulit programa nemačkog brenda "Krauterhof".

Informacije o ovim proizvodima i njihovoj pravilnoj upotrebi posetioci će moći da dobiju na promo pultu kompanije "Keprom" koji će biti postavljen u glavnom holu, prekoputa pokretnih stepenica.

Kompanija "Keprom" je specijalno za ovaj događaj za sve posetioce pripremila pogodnosti pri kupovini proizvoda iz asortimana brenda Kräuterhof. Naime, u "dm drogeriji" u "Mercator centru" na Novom Beogradu, ceo asortiman brenda "Krauterhof" biće na popustu od 10%. Takođe, posetioci će uz svaki Kräuterhof proizvod kupljen na tom prodajnom mestu, na poklon dobiti proizvod iz "Krauterhof" kolekcije za negu tela, losion za telo ili kremu za tuširanje. Pravo na poklon ostvaruju svi koji se uz račun o obavljenoj kupovini jave na Keprom promo pult.

Manifestacija"Dole kilogrami!" namenjena je celoj porodici. Svi koji ovog vikenda posete "Merkator centar" na Novom Beogradu, moćiće da dobiju i personalizovan savet od stručnjaka iz oblasti fitnesa i ishrane. Ulaz za posetioce je besplatan, a radno vreme oba dana je od 10 do 20 časova.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.