NavMenu

Credit Agricole banka nudi stambene kredite sa fiksnom kamatom

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.06.2015. 14:10
Komentari
Podeli
Od danas je u Credit Agricole banci dostupan jedinstveni proizvod na tržištu: stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom. Kamatna stopa je fiksna u prvih 60 meseci i za taj period iznosi 3,85% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 120 meseci, odnosno 3,95% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 360 meseci, saopštila je ova banka.

Stambeni krediti sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 60 meseci postoje u dve varijante: sa ukupnim rokom otplate do 120 meseci za koje je fiksna NKS 3,85% godišnje a zatim, nakon isteka 60 meseci kamata postaje promenljiva i iznosi 3,90% godišnje + 6MEuribor. Za stambene kredite sa ukupnim rokom otplate preko 120 meseci fiksna NKS u prvih 60 meseci je 3,95% godišnje, a nakon toga postaje promenljiva i iznosi 3,90% godišnje + 6M Euribor. Troškovi obrade zahteva iznose 1%, a kredit se u bilo kom trenutku može potpuno ili delimično prevremeno otplatiti uz proviziju od 0% do 1%.Ovi krediti se osiguravaju kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, saopštila je banka.

Uz pomenute uslove, kako se dodaje, Credit Agricole banka do kraja godine odobrava i popuste za plaćanje administrativnih troškova u okviru HOME CARD kampanje koja traje do kraja godine. Credit Agricole banka svakom klijentu uz stambeni kredit poklanja po tri vaučera sa popustima po 100, po 200 ili po 300 EUR, u zavisnosti od visine iznosa stambenog kredita: jedan HOME CARD vaučer kllijent može iskoristiti za plaćanje svojih administrativnih troškova po kreditu, a preostala dva može dati na poklon, pošto HOME CARD glasi na donosioca.

- Klijenti se odlučuju za stambene kredite Crédit Agricole banke ne samo zboog povoljnih kamatnih stopa, već i zbog mogućnosti da izaberu vrstu kredita koji im najviše odgovara i iskoriste dodatne popuste. Uz kredit sa fiksnom kamatnom stopom vlasnici novih nekretnina u prvih pet godina, koje su i najzahtevnije za otplatu zbog preseljenja i opemanja stana, mogu računati na potpuno predvidljive mesečne izdatke za otplatu kredita, ali i na dodatne popuste na administrativne troškove koje ostvaruju koristeći prednosti HOME CARD kampanje koja traje do kraja godine – izjavio je Svetozar Šijačić, član Izvršnog odbora i rukovodilac Retail market divizije u Credit Agricole banci.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.