NavMenu

Gradi se ekskluzivni kazino u "Porto Montenegro"

Izvor: seebiz.eu Sreda, 17.06.2015. 08:35
Komentari
Podeli
(Foto: portomontenegro.com)
U okviru marine "Porto Montenegro" planirana je izgradnja ekskluzivnog kazina vrednosti 12 do 15 mil EUR.

- Planirana ukupna bruto podzemna i nadzemna površina objekta iznosiće 7.300 m2. Planirana vrednost investicije je od 12 do 15 mil EUR. Kako je projekat kazina u fazi izrade preliminarnog dizajna, investicioni program i dinamika radova nije utvrđena - navodi se u informaciji o stanju projekata u oblasti turizma.

"Porto Montenegro" je projekat izgradnje naselja oko marine i matične luke za jahte sa sjajnom perspektivom osmišljene tako da zadovoljava sofisticirane potrebe svih jahti, njihovih vlasnika, gostiju i posade, sa dodatnom infrastrukturom za najveće jahte. Projekat podrazumeva izgradnju marine sa 850 vezova za jahte svih veličina, sadržaji marine centar su još za održavanje i popravku, centar za obuku posade, yacht club, hotel sa 5 zvezdica, restoranima, barovima kafeima, galerijama, nautičkim muzejom, zelenom pijacom, privatnom zdravstvenom ustanovom, sportskim i rekreativnim sadržajima, konferencijski centar za širok spektar MICE sadržaja, domaći i inostrani maloprodajni brendovi, sadržaji za zabavu, poslovne kancelarije i luksuzni stanovi. Ukupna vrednost investicije iznosi 400 mil EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Počinje prijava za 20.000 dinara za đake u Beogradu

Prijavljivanje za 20.000 dinara, koje će sve beogradske porodice dobiti po detetu koje pohađa osnovnu i srednju školu, kao i za kartice za besplatan ulazak na gradske bazene tokom letnje sezone počinje danas, objavio je Beoinfo. U svim osnovnim i srednjim školama u Beogradu od danas pa do kraja leta moći će da se prijavi za 20.000 dinara, a sve informacije građani će moći tamo da dobiju. Princip će biti isti ili sličan kao kada su se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.