NavMenu

Vodeća bugarska IT kompanija "TechnoLogica" stigla u Srbiju

Izvor: eKapija Petak, 12.06.2015. 12:14
Komentari
Podeli
Na tržište Srbije je stigla "TechnoLogica", vodeća bugarska softverska kompanija, koja od 1990. godine razvija širok spektar usluga na polju informacionih tehnologija, uključujući implementaciju informacionih sistema, razvoj softvera, konsalting i specijalizovanu obuku, saopštila je ova kompanija.

Kompanija ima kancelarije u bugarskim gradovima Sofiji, Plovdivu, Varni i Burgasu,u Skoplju u Makedoniji, a od nedavno i u Srbiji, u Beogradu. Tim broji više od 200 stručnjaka iz raznih oblasti, uključujući stručnjake sa najvišim nivoima sertifikacije, kao što su: PMI Project Management Professional, Oracle Master itd.

Kompanija ima implementiran sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 : 2008, sertifikat ISO 27001 : 2005,kao i sertifikat NATO Allied Publication AQAP 160.

"TechnoLogica" dosledno teži inovacijama krozusvajanje, prilagođavanje i dalji razvoj novih tehnologija i stvaranje tehnoloških alata. Portfolio proizvoda kompanije, obuhvata rešenja za: CAD/CAM (Computer-aided design and manufacturing - SolidWorks, Delcam), 3D štampu (Stratasys), ERP (Enterprise Resource Planning), HRM (Human Resource Management), CRM (Customer Relationship Management), PM (Business Process Management), PM (Project Management), DW&BI (Data Warehouse i Business Intelligence), GIS (Geographic Information Systems), specijalizovana rešenja (Billing, Smart Metering, Emergency Management…), kao i razvoj softvera po specifikacijama korisnika.

"TechnoLogica" je "Solid Works" ovlašćeni prodavac (Srbija, Makedonija, Bugarska), Delcam ovlašćeni prodavac (Srbija, Makedonija, Bugarska), Stratasys partner, Oracle Platinum Partner i Microsoft Gold Certified Partner, te je ovlašćeni obrazovni centar za "Oracle", Međunarodnog instituta za poslovne analize (IIBA) i Instituta za upravljanje projektima (PMI).

Kako se navodi u sopštenju, klijenti kompanije su prestižne kompanije i organizacije, od kojih su mnogi lideri u svojim oblastima, kao što su finansijske institucije, telekom operateri, proizvodne kompanije, državne institucija, komunalna preduzeća, privredna društava, itd.U proseku svake godine naši stručnjaci uspešno završe osam projekata implementacije informacionih sistema na korporativnom, nacionalnom i međunarodnom nivou, a neki od projekata su realizovani u skladu sa EU ili NATO standardima.

- Verujemo da je definicija jasnih korporativnih principa koje treba pratiti u svim aktivnostima ključna za razvoj poslovanja, trajni uspeh i odličnu reputaciju. To planiramo da primenjujemo i na tržištu Srbije, koje po našem viđenju predstavlja novi, logičan korak u razvoju kompanije. Naši profesionalni principi su. kompletna rešenja, primena vodećih tehnologija i proizvoda, integracija sistema, fokus na optimalnim rešenjima i efikasnost - kažu u kompaniji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.